عیادت یونسی از آیتالله محمدی گیلانی
دستیار ویژه رئیسجمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی از آیتالله محمدی گیلانی عیادت کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حجت السلام علی یونسی دستیار ویژه رییسجمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی از آیتالله محمدی گیلانی عیادت کرد.
برپایه این خبر رییس دفتر آیتالله محمدی گیلانی نیز در گفتوگو با فارس از ادامه روند درمانی ایشان و تثبیت وضعیت سلامتی ایشان خبر داد.
گفتنی است آیتالله محمدی گیلانی چندی پیش به دلیل بیماری ریوی در یکی از بیمارستانهای تهران بستری شد.
*آیتالله محمد محمدی گیلانی در سال 1307 در روستای دعوی سرا از توابع شهرستان رودسر در استان گیلان به دنیا آمد و در سال 1323 همزمان با تاسیس حوزه علمیه رودسر توسط سید محمد هادی روحانی به حوزه علمیه رودسر رفت و جامع المقدمات را فرا گرفت. در سال 1325 به حوزه علمیه قم رفت و به تکمیل دروس ادبیات و فراگیری دروس دوره سطح پرداخت.
با پایان یافتن دوره سطح، به درس خارج آیتالله بروجردی راه یافت و در مدت 12سال کتاب صلوه را به اتمام رساند، به موازات آن در درس اصول امام خمینی (ره) نیز حضور پیدا کرد.
آیتالله بروجردی، علامه سید محمدحسین طباطبایی و حضرت امام خمینی(ره) از استادان آیت الله محمدی گیلانی بودند و کتاب های قضا و قضاوت در اسلام، امامت و خلافت در کتاب و سنت، قرآن و سنن الهی در اجتماع بشر و ترجمه کتاب شفا ابوعلی سینا از آثار این استاد برجسته حوزه علمیه است.
وی از مبارزان انقلاب اسلامی و از یاران نزدیک امام خمینی(ره) بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ریاست دادگاه انقلاب، دیوان عالی کشور، نماینده مردم تهران در سه دوره مجلس خبرگان رهبری، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیری و عضویت در فقهای شورای نگهبان را بر عهده داشته است.
همچنین در سال 1388 به پاس سالها تلاش و مجاهدت ایشان در عرصههای مختلف قضا نشان درجه یک عدالت از سوی رئیس دولت دهم به وی اهدا شد.
انتهای پیام/
15:00 - 23 خرداد 1393