لزوم استفاده از بیانات رهبری برای تدوین برنامه ششم توسعه قزوین

استاندار قزوین گفت: با توجه به اینکه بسیاری از نکات از بیانات رهبر معظم انقلاب در سفر به استان قزوین قابل احصا است، بیانات ایشان به عنوان یک سند بالادستی باید برای تدوین برنامه ششم توسعه مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، مرتضی روزبه در جلسه شورای اداری استان قزوین که صبح امروز با محوریت معارفه سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قزوین در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: محصول برنامه‌های قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بزرگ‌تر شدن تهران و چند کلان شهر بود که مطلوب نیست.وی افزود: این برنامه‌ها منجر شد بسیاری از مناطق کشور که از ظرفیت‌های خوبی نیز برخوردار بودند، دیده نشوند و توسعه متوازن کشور دنبال نشود.استاندار قزوین اضافه کرد: در سال‌های اخیر بحث اقتصاد مقاومتی مطرح شده و به صورت جدی در حال پیگیری است و یکی از مهمترین شاخصه‌های آن نیز توجه به درون است.روزبه ادامه داد: به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی باید از تمام ظرفیت‌های اقصی نقاط کشور به نحو مطلوب استفاده کنیم و احیای سازمان مدیریت و برنامه کشور در این زمینه می‌تواند نقش مهمی ایفا کند.وی عنوان کرد: با احیای سازمان مدیریت و برنامه کشور شاهد تحول عظیمی در سطح کشور خواهیم بود و این موضوع به نفع اقتصاد کلان و توسعه کشور است.استاندار قزوین تصریح کرد: در استان قزوین با وجود تمام زحماتی که کشیده شده است اما در بخش شاخصه‌های استان آنچه که باید مدنظر قرار گیرد، مغفول واقع شده است.روزبه گفت: تغییراتی که در دولت‌های قبل در استان قزوین رخ داد با تغییر دولت‌ها همزمان شد و پس از آن نوسانات قیمت نفت نیز موجب شد مجالی برای پرداختن به ظرفیت‌های عظیم این استان نباشد و به حداقل‌ها بسنده کردیم.
وی بیان کرد: اگر به استان قزوین توجه شود و وضعیت آن به خوبی و به صورت کارشناسانه مورد بررسی دقیق قرار گیرد، قطع‌یقین رتبه این استان به لحاظ بودجه‌ای در سطح کشور جابه‌جا می‌شوداستاندار قزوین افزود: یکی از اقداماتی که می‌توانیم در دوره مدیریت محمدباقر نوبخت به عنوان رئیس سازمان مدیریت و برنامه کشور انجام دهیم، رفع نقیصه‌های موجود است زیرا در گذشته به دلیل تغییر و تحولاتی که رخ داد فرصت کافی برای بررسی دقیق وجود نداشت.روزبه اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی استان قزوین به لحاظ بودجه‌ای و میزان اعتبارات با دشواری‌های زیادی روبه‌رو هستند که امیدواریم با مساعدت مسئولان کشور و با احیای سازمان مدیریت و برنامه در سطح کشور و استان مرتفع شود.وی با اشاره به سفر رهبر معظم انقلاب به استان قزوین در سال 82 ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در سفری که سال 82 به این استان داشتند به نکات بسیاری مهمی اشاره کردند که توجه به بیانات ایشان در آن سفر می‌تواند گره بسیاری از مشکلات استان قزوین را باز کند.استاندار قزوین خاطرنشان کرد: راه برون رفت از وضعیت فعلی استان قزوین توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب در سفر سال 82 ایشان به این استان است.روزبه عنوان کرد: با وجود تمام تلاش‌هایی که صورت گرفت موفق نشدیم به تمام مستندات آن سفر دست پیدا کنیم اما اصرار داریم در برنامه ششم توسعه این فرصت را مغتنم شمرده و بیانات رهبر معظم انقلاب در سفر به استان قزوین را به عنوان یک سند بالادستی مدنظر قرار دهیم.
وی تصریح کرد: احیای سازمان مدیریت و برنامه و قرار گرفتن در آستانه تدوین برنامه ششم توسعه به صورت همزمان اتفاق مبارکی است که باید به نحو مطلوب از این فرصت استفاده کرده و بهره‌برداری لازم را از آن داشته باشیماستاندار قزوین گفت: مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی نیز باید این فرصت را مغتنم شمرده و سعی کنند جنس متفاوتی از برنامه پنجم توسعه را در تدوین برنامه ششم توسعه استان قزوین شاهد باشیم.روزبه بیان کرد: استان قزوین یکی از استان‌های برخوردار کشور به شمار می‌رود که باید با برنامه‌ریزی مناسب از تمام ظرفیت‌های آن برای توسعه و پیشرفت استفاده کرد.وی ضمن انتقاد از عدم حضور برخی از مدیران دستگاه‌های اجرایی در نقاط مختلف استان قزوین افزود: برخی از مدیران دستگاه‌های اجرایی برای حضور در شهرستان‌ها و نقاط مختلف این استان سهل‌انگاری می‌کنند که این کار توجیه ندارد.استاندار قزوین اضافه کرد: از تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی استان قزوین انتظار می‌رود در سطح این استان حضور پررنگی داشته باشند و با این حضور پررنگ خود نسبت به رفع مشکلات استان قزوین اقدام کنند.روزبه یادآور شد: جابه‌جایی نیروها در ادارات شهرستانی نیز باید با هماهنگی و اطلاع فرمانداران انجام شود.انتهای پیام/77010/صا40/پ3003.
مرتضی روزبه استاندار قزوین
09:36 - 16 تیر 1394

1 بازنشر
11 بازدید



1 پاسخ