اختصاص 6 میلیارد ریال برای تکمیل ورزشگاه و چمن مصنوعی بردخون

معاون فرماندار دیر گفت: برای زیرسازی و آماده‌سازی استادیوم و احداث چمن مصنوعی بردخون 6 میلیارد ریال اعتبار تعیین‌شده که امیدواریم تا هفته دولت به بهره‌برداری برسد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سیدعلی پاک‌نژاد صبح امروز در حاشیه این بازدید از پروژه‌های شهر بردخون اظهار داشت: دولت برای خدمت به مردم از همه توان و امکانات خود بهره می‌برد و در این مسیر ذره‌ای کوتاهی و کم‌کاری را نمی‌پذیرد.وی افزود: اعضای دولت یازدهم و مسئولان از ابتدای کار بنا را بر کار و تلاش صادقانه نهاده‌اند و برای رضایت و پاسخ به خواسته‌ها و مطالبات عمومی، به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند که ثبات و امنیت کشور نشان از این سخت‌کوشی و جدیت است.پاک‌نژاد در بازدید از استادیوم ورزشی بردخون گفت: برای زیرسازی و آماده‌سازی استادیوم و احداث چمن مصنوعی 6 میلیارد ریال اعتبار تعیین‌شده که امیدواریم تا هفته دولت به بهره‌برداری برسد.معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان دیر در جمع کارکنان مرکز بهداشتی درمانی در بازدید خواستار خدمت صادقانه و توجه به خواسته‌های مردم شد.مسئول مرکز بهداشتی درمانی شهید یوسف بردستانی نیز تصریح کرد: مرکز دارای سه پزشک و به‌صورت شبانه‌روزی اداره می‌شود اما در زمینه نیروی انسانی کمبود داریم که برای پاسخگویی به مراجعه و مطالبات مردم نیاز به افزایش نیرو وجود دارد.جعفر جعفری اولویت اقدامات خود را بیان کرد و گفت: چاره‌اندیشی، کنترل و نظارت بر کود مرغی و زیان‌های آن بر مردم، استقرار داروخانه در مرکز و نظارت بر بازار روز را در برنامه داریم.
در ادامه در بازدید از آب و فاضلاب روستایی و شهری وضعیت آب شهر و روستاهای بخش بررسی شد که مسئولان آب و فاضلاب با اذعان به کمبود منابع آب خواستار صرفه‌جویی و توجه مردم به کاهش مصرف آب به‌ویژه در فصل تابستان شدندحسن بدیعی مسئول آب و فاضلاب شهری بردخون اظهار داشت: مخزن 3 هزار مترمکعبی برای 3 روز شهروندان کافی است اما روستاهای شهنیاء و مغدان و سجادیه با کمبود آب روبه‌رو هستند.وی افزود: به‌زودی یک حلقه چاه به‌منظور تأمین آب حفر خواهد شد که برای آماده‌سازی و انتقال آب اعتباری معادل یک میلیارد و 80 میلیون ریال اختصاص‌یافته است.معاون فرماندار  دیر و بخشدار بردخون در ادامه از گلزار شهدا، بانک ملی و کتابخانه عمومی بازدید و از نزدیک با مسئولان و ارباب‌رجوع دیدار کردند.انتهای پیام/66003/ت30/پ3003.
چمن زمین مصنوعی ماسال
08:45 - 4 اوت 2015

1 بازنشر
3 بازدید



1 پاسخ