فروش فوق‌العاده 560 واحد صنفی گیلان

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از راه‌اندازی فروش فوق‌العاده 560 واحد صنفی استان در آستانه بازگشایی مدارس خبر داد.
مجید زیرک امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به محدودیت برگزاری نمایشگاه‌های پاییزه در گیلان گفت: امسال طبق سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در کشور فروش‌های فوق‌العاده برپا می‌شود. وی با بیان اینکه برپایی نمایشگاه‌های پاییزه منعی ندارد، تصریح کرد: فروش‌های فوق‌العاده در برنامه سازمان قرار گرفته و امسال در آستانه بازگشایی مدارس حدود 560 واحد صنفی گیلان فروش‌های فوق‌العاده را در شهرستان‌های مختلف استان برپا می‌کنند. معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه در رشت و لاهیجان دو نمایشگاه پاییزه ایجاد شده‌است، گفت: در رشت از 21 تا 31 و در لاهیجان از 17 تا 27 شهریور نمایشگاه برپاست. وی ادامه داد: در نمایشگاه‌ها و فروش‌های فوق‌العاده کالای مورد نیاز مردم مانند پوشاک، نوشت‌افزار، وسایل خانگی، مواد غذایی و ... با تخفیف پنج تا 15 درصد زیر قیمت بازار عرضه می‌شود. زیرک ساعات کار نمایشگاه‌های پاییزه را از 10 صبح تا 22 شب عنوان کرد و خاطرنشان کرد: برای ثبات قیمت بازار کارگروه تنظیم بازار در صورت صلاح‌دید نمایشگاه برگزار می‌کنند. وی یادآور شد: برپایی فروش‌های فوق‌العاده در راستای شعار «هر فروشگاه یک نمایشگاه» در واحدهای صنفی استان است. معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان درباره نظارت و بازرسی بازار تصریح کرد: برای کنترل بازار نظارت و بازرسی امری مهم و ضروری است و به همین منظور بازرسان در محل نمایشگاه‌ها مستقر هستند.
وی از بازرسی و نظارت مشترک بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، اصناف، تعزیرات حکومتی و ... در کنترل بیشتر نمایشگاه‌ها و فروش‌های فوق‌العاده خبر داد و گفت: بازرسان موظف هستند در صورت شکایت مردمی در مدت 48 ساعت موارد را بررسی کنند. انتهای پیام/2300/ز20/ث3001
حراج، فروش فوق العاده
08:56 - 24 شهریور 1394

1 بازنشر
7 بازدید



1 پاسخ