لزوم تولید لوازم‌التحریر سازگار با فرهنگ ایرانی _ اسلامی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی گفت: باید لوازم‌التحریر مناسب با فرهنگ اصیل ایرانی _ اسلامی تولید و در جامعه عرضه شود.
حجت‌الاسلام محمد باقر کریمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: باید در راستای تهیه و تولید لوازم‌التحریر و نوشت‌افزار به طور کلی وسایل مورد نیاز نونهالان گام برداشته و تولیدکننده‌های تلاشگر در این عرصه هم مورد حمایت همه‌جانبه قرار گیرند. وی آغاز سال تحصیلی جدید را مورد اشاره قرار داد، گفت: باید در راستای تولید لوازم‌التحریر و وسایل مورد نیاز کودکان و نوجوانان در سنین مختلف با طرح‌هایی الهام گرفته از فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی گام برداریم، تا از این رهگذر مقابل تهدیدهای نرم و هجمه‌های فرهنگی دشمنان ایستادگی شود. این مسئول بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از علاقه‌مندان و تولیدکننده‌های فعال در این عرصه تأکید و تصریح کرد: برای ایجاد انگیزه قوی بین فعالان این حوزه گام برداشته و به این ترتیب از ظرفیت‌های نهفته در بخش خصوصی برای انجام کارهای فرهنگی استفاده شود، به این وسیله الگوهای مسلمان و ایرانی به جای نمادهای غربی در جامعه معرفی خواهد شد. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی با اظهار اینکه مباحث و مقوله‌های فرهنگی در طول سال همواره باید مورد توجه مسئولان و دست‌اندرکاران و تصمیم‌سازان قرار گیرد، خاطرنشان کرد: متأسفانه فقط در بعضی ایام خاص سال به این قبیل موضوع‌ها پرداخته می‌شود.
کریمی بر ضرورت توجه ویژه به مبحث نظارت بر تبلیغات کالا تأکید و تصریح کرد: باید از تبلیغ و ترویج کردن نمادها، سمبل‌ها و اسطوره‌های بیگانه به طور جدی پرهیز کرده، به این ترتیب اسوه‌های ایرانی اسلامی که واقعی بوده و در تاریخ ما از ریشه‌های عمیق برخوردار هستند در جامعه معرفی کنیم. این مسئول با اظهار اینکه رسانه‌های مختلف اعم از صوتی، تصویری و مکتوب در این زمینه مسئولیت خطیری برعهده دارند، اضافه کرد: کشورهای غربی برای سوق دادن مردم‌ها به یک سمت و سوی مشخص به عنوان مثال عروسک باربی ابتدا از ظرفیت رسانه، فیلم‌های سینمایی و کارتون استفاده می‌کنند. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی با اظهار اینکه باید از تبلیغات نمادهای بیگانه به اشکال مختلف اعم از محیطی، میدانی و رسانه‌ای جلوگیری به عمل آورد، گفت: در این ارتباط دستگاه‌های اجرایی مختلف و متولیان حوزه فرهنگ و هنر باید همکاری مضاعف با یکدیگر داشته‌باشند. وی به برپایی نمایشگاه نوشت‌افزارهای برگرفته از فرهنگ ایرانی _ اسلامی با همکاری مسئولان و تلاشگران اندیشکده دین و زندگی ارومیه اشاره و خاطرنشان کرد: این نمایشگاه به مدت یک هفته از 24 شهریور ماه امسال برگزار شد که با استقبال خانواده‌ها به ویژه دانش‌آموزان روبه‌رو شد. انتهای پیام/61002/ت40/ث3001
محمد باقر کریمی
16:14 - 6 مهر 1394

1 بازنشر
0 بازدید



1 پاسخ