نگران تغییرات سیاسی و وضعیت جدید آمریکای لاتین نیستم

رئیس‌جمهور بولیوی گفت: از پیروزی راست‌گرایان در انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین و نتیجه انتخابات پارلمانی ونزوئلا هراسی ندارم اما این حقیقت را پنهان نمی‌کنم که من و «نیکلاس مادورو» احساس تنهایی می‌کنیم.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تله‌سور»، «اوو مورالس» رئیس‌جمهور بولیوی روز گذشته طی مصاحبه‌ای اعلام کرد: دولت‌های ترقی‌خواه آمریکای لاتین از وضعیت سیاسی جدید حاکم بر این منطقه احساس نگرانی نمی‌کنند.وی در این رابطه عنوان کرد: از پیروزی راست‌گرایان در انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین و همچنین انتخابات مجلس ونزوئلا وحشتی به قلب خود راه نداده‌ام اما این حقیقت را پنهان نمی‌کنم که من و «نیکلاس مادورو» همتای ونزوئلایی‌ام احساس تنهایی می‌کنیم.«مورالس» افزود: زمانی که من این چشم‌انداز سیاسی را در آمریکای لاتین نظاره می‌کنم، رنج می‌کشم اما می‌دانم که قشر کارگر نه تنها در بولیوی بلکه در سراسر منطقه ما را تنها نخواهند گذاشت و من از این حیث ترسی ندارم.رئیس‌جمهور بولیوی در ارتباط با سفر خود به آرژانتین برای شرکت در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری «مائوریسیو ماکری» همتای آرژانتینی خود، تصریح کرد: ایجاد اتحاد منطقه‌ای یکی از اصلی‌ترین اهداف دولت‌های چپ‌گرای آمریکای لاتین است.وی همچنین خاطرنشان کرد: آرزو می‌کنم رئیس‌جمهور جدید آرژانتین اعتماد عمومی را جلب کند و همواره به فکر صلاح ملت خویش باشد؛ من هرگز با وی دوستی نداشتم اما می‌خواهم دوستی بین ما برقرار شود چراکه مردم هر دو کشور به این رابطه نزدیک نیاز دارند.
«مورالس» روز پنجشنبه در انتهای مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری «ماکری» نیز عنوان کرده بود که به محض تشکیل دولت جدید آرژانتین، درخواست دیداری دوجانبه با رئیس‌جمهور این کشور را تحویل خواهد داد و امیدوار است که پس از آن اعتماد ویژه‌ای بین طرفین شکل بگیردعلی‌رغم اینکه بسیاری از تحلیلگران سیاسی «ماکری» را به ایجاد تفرقه در بین کشورهای آمریکای لاتین متهم می‌کنند، در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری وی علاوه بر «مورالس»، رؤسای جمهور چپ‌گرای دیگری نیز حضور داشتند.«رافائل کوره‌آ» رئیس‌جمهور اکوادور نیز در این رابطه تصریح کرد: اکوادور و آرژانتین تلاش خواهند کرد که بدون توجه به ایدئولوژی‌های دولت‌های خود، در راستای منافع مشترک دو کشور گام بردارند.«دیلما روسف» رئیس‌جمهور برزیل نیز در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «توئیتر» نوشت: رابطه با آرژانتین یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های دولت برزیل است.«تاباره باسکز» رئیس‌جمهور اروگوئه نیز در این راستا خاطرنشان کرد: امیدواریم همانگونه که تا امروز رابطه خوبی با آرژانتین داشتیم، از این پس نیز این روابط را حفظ کنیم.«مائوریسیو ماکری» کاندیدای ائتلاف اپوزیسیون موسوم به «تغییر بدهیم» در 22 نوامبر (1 آذر) با پیشی گرفتن از «دنیل سیولی» به عنوان رئیس‌جمهور آرژانتین انتخاب شد و به 12 سال حکومت حزب «جبهه برای پیروزی» در آرژانتین پایان داد.انتهای پیام/.
مورالس-مادورو
11:21 - 13 دسامبر 2015

2 بازنشر
1 بازدید



1 پاسخ