ضرورت تداوم برگزاری «شب‌نشان نیما» در نوشهر

شهردار نوشهر با اشاره به برگزاری موفق همایش ملی «شب‌نشان نیما» در سال‌های گذشته، بر ضرورت تداوم برگزاری این همایش در سال‌های آینده تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نوشهر، فرهاد بنی‌شیخ‌الاسلامی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره ششمین همایش ملی «شب‌نشان نیما» در این شهر، اظهار کرد: نگاه شهرداری یک جانبه‌نگری نیست و شهرداری نوشهر در کنار اموراتی که در حوزه شهری انجام می‌دهد، به مقوله فرهنگی نیز توجه ویژه‌ای دارد.بنی‌شیخ‌الاسلامی با بیان اینکه امروز دیگر جنگ سخت نداریم و با جنگ نرم روبه‌رو هستیم، افزود: مجموعه شهرداری و شورای شهر نوشهر در کارهای فرهنگی، همچون سال‌ گذشته در کنار اعضای اجرایی مؤسسه مردم‌نهاد نیما یوشیج نوشهر قرار گرفتیم تا این همایش بزرگ ملی به صورتی گسترده‌تر و بهتر از گذشته و با حمایت‌های شورای شهر و شهرداری برگزار شود.وی با اشاره به اینکه شعرای ما فقط متعلق به یک شهر و استان نیستند بلکه متعلق به کل کشور است، خاطرنشان کرد:‌ شعرای ما دارای جایگاه ملی و بین‌المللی هستند و امروز وظیفه داریم تا این سرمایه‌های فرهنگی و ادبی خود را به نسل جوان حاضر و نسل‌های بعدی بهتر و بیشتر بشناسانیم.شهردار نوشهر با قدردانی از مدیریت و اعضای مؤسسه مردم‌نهاد نیما در نوشهر، اظهار کرد: جنب و جوش و تحرک تیم اجرایی مؤسسه مردم‌نهاد نیما که اساساً در نوشهر بنیان‌گذاری شده است، در برگزاری همایش ملی «شب‌نشان نیما» بسیار ستودنی است و این امر مسئولیت ما را در جهت همکاری‌های بهتر و موثرتر فرهنگی و هنری با این موسسه مردم‌نهاد بیشتر می‌کند.
وی برگزاری همایش ملی «شب‌نشان نیما» را ارزنده توصیف کرد و افزود: بازخوردهای فرهنگی این همایش ملی بسیار مثبت است و حضور هنرمندان سرشناس ملی همراه با هنرمندان ارزنده استانی، سبب افزایش انگیزه هنرمندان جوان نوشهری که در حال فعالیت‌ای فرهنگی و هنری هستند، می‌شود و تشویقی برای این قشر از جامعه است تا بتوانند در آینده به عنوان هنرمندان ملی از شهرستان نوشهر در سطوح بالا فعالیت کنندبنی‌شیخ‌الاسلامی با اشاره به اینکه برگزاری همایش ملی «شب‌نشان نیما» موجبات سر زندگی، نشاط و شادابی بیشتری برای شهرستان نوشهر می‌شود، بیان کرد: موسسه مردم‌نهاد نیما در طول سال با برگزاری و اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری در سطح شهرستان نوشهر، در واقع تلنگرهایی می‌زند و سبب آسیب‌شناسی در موضوعات مختلف جامعه شهری می‌شود و این تلاش‌های ارزنده از سوی این موسسه یک جریان و حرکت خوب فرهنگی است که ضرورت دارد تا فعالیت‌های هنری این موسسه به ویژه برگزاری همایش ملی «شب‌نشان نیما» تداوم داشته باشد و برای تحقق این مهم همه باید تلاش و کمک کنیم.وی در پایان گفت: شورای شهر و شهرداری نوشهر برای اجرای ششمین همایش ملی «شب‌نشان نیما»، تمام توان و تلاش خود را در کنار اعضای اجرایی این همایش انجام می‌دهند تا همچون سال‌های گذشته یک حرکت فرهنگی بزرگ، مفید و ملی در شهرستان نوشهر رقم بخورد.انتهای پیام/86019/ت40/ظ1004.
شب نشان نیما
14:18 - 25 دسامبر 2015

1 بازنشر
1 بازدید



1 پاسخ