6 نمایش در جشنواره تئاتر یزد به روی صحنه می‌رود

مسئول اطلاع‌رسانی سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر یزد گفت: 6 نمایش در جشنواره تئاتر یزد به روی صحنه می‌رود و دو نمایش در بخش نمایشنامه‌خوانی و رادیویی حضور دارند.
علیرضا خورشیدنام امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یزد اظهار داشت: نمایش «نوبت یعنی بعدی» به کارگردانی مرتضی شاه‌کرم به عنوان نخستین کار حاضر در این دوره از جشنواره در یزد به روی صحنه خواهد رفت. وی ادامه داد: این اثر که از استان تهران در بخش استانی جشنواره تئاتر فجر حضور دارد با اجرای 60 دقیقه‌ای در دو نوبت در تالار هنر یزد به روی صحنه خواهد رفت. خورشیدنام اضافه کرد: در نخستین روز از برگزاری جشنواره، دو نمایشنامه نیز در بخش رادیو نمایشی و نمایشنامه‌خوانی از استان یزد حضور خواهند داشت. وی بیان داشت: نمایش «مدار مروت» به کارگردانی سعید شهریار در ساعت 18 همزمان با آیین آغاز به کار جشنواره در تالار شرف‌الدین علی یزد اجرا خواهد شد و نمایشنامه «جی» به کارگردانی صادق نصیری در بخش نمایشنامه‌خوانی حضور دارد. این فعال هنری افزود: نمایش «مدار مروت» پیش از این با تهیه‌کنندگی حمیدرضا امیری از شبکه رادیویی یزد پخش شده است و اکنون نیز در بخش جنبی جشنواره حضور دارد. وی ادامه داد: نمایش «جی» برای اجرا بر روی صحنه آماده می‌شد که با برگزاری جشنواره و اندکی تغییرات، پیش از اجرای صحنه‌ای برای خوانش در بخش جنبی جشنواره آماده شد. خورشید نام ادامه داد: در دومین روز از برگزاری جشنواره تئاتر فجر در یزد دو نمایش «ده‌هزار و یک‌شب» به کارگردانی مهرداد علی‌پور از کهگلویه و بویر‌احمد و «کی گفت آری کی گفت نه» به کارگردانی مهران محمود‌زاده از استان هرمزگان در دونبوت از ساعت 18 در دو نوبت به روی صحنه خواهند رفت.
وی با بیان اینکه در روز سوم، «مدار مروت» و «جی» دوباره اجرا دارند اظهار داشت: تنها نمایش «سرگیجه» از استان تهران به کارگردانی پویا صادقی و ایمان برهانی به مدت 60 دقیقه در دو نوبت در محل تالار هنر یزد به روی صحنه خواهد رفت. مسئول اطلاع‌رسانی سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر یزد ادامه داد: در روز پایانی جشنواره نیز نمایش«رابینسون و کروزو» به کارگردانی کوشک جلالی از استان تبریز در یک نوبت اجرا خواهد داشت. وی افزود: نمایش «رابینسون و کروزو» در مهرماه سال جاری با حمایت ویژه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز و همکاری صمیمانه تئاتر شهر تبریز، تولید و به جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اعزام شده است. مسئول اطلاع‌رسانی سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر یزد بیان داشت: این نمایشنامه در 80 دقیقه اجرا در محل تالار هنر یزد به روی صحنه خواهد رفت. خورشیدنام همچنین از اجرای یک اثر ویژه در این دوره از جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر یزد خبر داد و گفت: نمایش «متاستاز» به کارگردانی علی‌اصغر دشتی به مدت 75 دقیقه در یک نوبت اجرا خواهد شد. انتهای پیام/2464/ج30/د1000
تئاتر فجر
14:55 - 24 دی 1394

1 بازنشر
1 بازدید



1 پاسخ