عدم توافق بین آمریکا و روسیه در خصوص آتش‌بس در سوریه/تسلط ارتش سوریه بر 10 روستا در ریف «حلب»

تسلط ارتش سوریه بر 10 روستا در ریف «حلب»، عدم توافق در خصوص آتش‌بس در سوریه بین آمریکا و روسیه، از سرگیری گفت‌وگوهای «ژنو 3» در 25 فوریه و توقف حملات روسیه شرط تروریست‌ها برای آتش‌بس سوریه، اهم اخبار سوریه در روز گذشته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، اظهارات بشار اسد مبنی بر اینکه به حمایت روسیه و ایران برای تکمیل پیروزی‌ها اعتماد دارم، تأکید دوما بر اینکه کُردها باید در گفت‌وگوهای بین سوری‌ها حاضر باشند، عدم توافق در خصوص آتش‌بس در سوریه بین آمریکا و روسیه، اظهارات پوتین مبنی بر اینکه به دنبال حل سیاسی بحران سوریه‌ایم، هشدار «لاوروف» به ترکیه درباره انجام اقدامات تحریک‌ آمیز در سوریه، گزارش یک روزنامه آمریکایی درباره اینکه با باز پس‌گیری حلب سرنگونی حکومت اسد غیر ممکن می‌شود، اعلام دمشق مبنی بر اینکه سران احمق ترکیه می‌خواهند آمریکا و اروپا را به راهی خطرناک بکشانند، از سرگیری گفت‌وگوهای «ژنو 3» در 25 فوریه، به تعویق افتادن نشست کارشناسی گروه حمایت از سوریه، اظهارات کری مبنی بر اینکه با وزیر خارجه انگلیس درباره سوریه و داعش صحبت کرده است، توقف حملات روسیه، شرط تروریست‌ها برای آتش‌بس سوریه، ابراز نگرانی کرملین از تشدید درگیری‌ها در مرز ترکیه و سوریه، اعلام نمایندگی کردهای سوری در مسکو مبنی بر اینکه نشست آتی ژنو بدون حضور کردها شکست خواهد خورد، برگزاری نشست کارشناسان گروه حمایت از سوریه در ژنو، اظهارات اولاند مبنی بر اینکه روسیه با حمایت از اسد نمی‌تواند از اوضاع کنونی خارج شود،ابراز امیدواری مسکو درباره برگزاری گفت‌وگوهای صلح سوریه در تاریخ 25 فوریه با حضور کردها، اظهارات وزیر خارجه چک مبنی بر اینکه غرب و اروپا نباید به جای ملت سوریه تصمیم بگیرند، اظهارات فرمانده سابق شورای نظامی استان «السویدا» درباره
تحولات میدانیتسلط ارتش سوریه بر 10 روستا در ریف «حلب»نیروهای ارتش سوریه امروز پس از درگیری با عناصر تروریستی داعش در ریف حلب، بر 10 روستا مسلط شدند.کشته و زخمی شدن 160 تروریست «جبهه النصره» در حلبمنابع امنیتی سوریه از کشته شدن 60 نفر از عناصر تروریستی «جبهه النصره» و زخمی شدن 100 نفر دیگر در درگیری با نیروهای کُرد در مناطق مختلف حلب طی چهار روز گذشته خبر دادند.عملیات‌های موفق ارتش سوریه در جای‌جای سوریهارتش سوریه با کمک متحدان خود توانست در استان لاذقیه،‌ روستاهای «عین القنطره» و «حنسبا» و در ریف جنوب شرقی استان حمص مناطق «المکاسر» و «المطاحن» را آزاد کرده و به طول 10 کیلومتر در عمق استان الرقه مرکز داعش پیشروی کند.یک گروهک تروریستی دیگر در ریف دمشق دو پاره شدمعارضان مسلح سوری از ادغام گروهک «الاتحاد الاسلامی لأجناد الشام» در «فیلق الرحمن» و «جیش الاسلام» در غوطه شرقی دمشق خبر دادند.تحولات سیاسیبشار اسد: به حمایت روسیه و ایران برای تکمیل پیروزی‌ها اعتماد دارمرئیس‌جمهور سوریه با بیان اینکه حمایت‌های ایران و روسیه در پیروزی‌های ارتش سوریه تعیین کننده است، تأکید کرد که به ادامه یافتن این حمایت‌ها اعتماد دارد.دوما: کُردها باید در گفت‌وگوهای بین سوری‌ها حاضر باشندرئیس کمیته امور خارجی دومای سوریه می‌گوید کُردها یکی از گروه‌های سوری است که در مقابل داعش می‌جنگند و باید در گفت‌وگوهای بین گروه‌های سوری، حاضر باشند.
آمریکا و روسیه در خصوص آتش‌بس در سوریه به توافق نرسیدنددولت سوریه اعلام کرد که وزرای خارجه آمریکا و روسیه بر سر نحوه اعمال آتش‌بس در این کشور به نقطه‌نظر مشترکی نرسیده‌اندپوتین: به دنبال حل سیاسی بحران سوریه‌ایمرئیس جمهور روسیه تاکید کرد که دولت مسکو به دنبال راه حل سیاسی برای بحران سوریه است.هشدار «لاوروف» به ترکیه درباره انجام اقدامات تحریک‌ آمیز در سوریهوزیر خارجه روسیه در گفت‌و‎گوی تلفنی با جان کری وزیر خارجه آمریکا بر ضرورت اجتناب ترکیه از انجام اقدامات تحریک آمیز در سوریه تاکید کرد.با باز پس‌گیری حلب سرنگونی حکومت اسد غیر ممکن می‌شود/حزب‌الله و یگان قدرتمند سپاه ایران آماده باز پس‌گیری حلب هستندروزنامه‌ آمریکایی در گزارشی پیرامون اوضاع سوریه نوشت: بازپس‌گیری شهر حلب منجر به تقویت مواضع حکومت «بشار اسد» رییس جمهور سوریه می‌شود.دمشق: سران احمق ترکیه می‌خواهند آمریکا و اروپا را به راهی خطرناک بکشانندمعاون وزیر امور خارجه سوریه با بیان اینکه سران احمق ترکیه تلاش می‌کنند آمریکا و اروپا را به راهی بکشانند که عواقب خوبی ندارد، گفت که دمشق اجازه نمی‌دهد ترکیه حاکمیت سوریه را نقض کند.از سرگیری گفت‌وگوهای «ژنو 3» در 25 فوریه قطعی استمنابع عربی دیپلماتیک از برگزاری گفت‌وگوهای ژنو 3 سوریه در موعد مقرر خود (25 فوریه) خبر داده و اعلام کردند که روسیه و آمریکا بر از سرگیری گفت‌وگوها در زمان مشخص شده تأکید کرده‌اند.
مسکو: نشست کارشناسی گروه حمایت از سوریه به تعویق افتادوزارت خارجه روسیه از به تعویق افتادن نشست کارشناسان گروه بین‌المللی حمایت از سوریه که برای امروز در ژنو برگزار شده بود، خبر دادکری: با وزیر خارجه انگلیس درباره سوریه و داعش صحبت کردموزیر خارجه آمریکا در لندن با همتای انگلیسی خود دیدار کرد؛‌ دیداری که به گفته جان کری، دو طرف در آن درباره بحران سوریه و داعش صحبت کردم.توقف حملات روسیه، شرط تروریست‌ها برای آتش‌بس سوریهمعارضان مسلح در سوریه که در موضع ضعف قرار گرفته‌اند، می‌گویند حملات هوایی روسیه متوقف شود، با آتش‌بس موافقت می‌کنند.ابراز نگرانی کرملین از تشدید درگیری‌ها در مرز ترکیه و سوریهسخنگوی کاخ کرملین ضمن ابراز تأسف از رد پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی مسکو در شورای امنیت سازمان ملل، در خصوص تشدید درگیری‌ها در مرز ترکیه و سوریه ابراز نگرانی کرد.نمایندگی کردهای سوریه در مسکو: نشست آتی ژنو بدون حضور کردها شکست خواهد خوردنمایندگی کردهای سوریه در مسکو درباره شکست مذاکرات آتی سوری-سوری در ژنو بدون حضور نمایندگان کردهای سوری هشدار داد.مسکو: نشست کارشناسان گروه حمایت از سوریه در ژنو برگزار شدیک منبع دیپلماتیک در وزارت خارجه روسیه از برگزاری نشست گروه بین‌المللی حمایت از سوریه در سطح کارشناسان خبر داد.
اولاند: روسیه با حمایت از اسد نمی‌تواند از اوضاع کنونی خارج شود/تا حد امکان حملات خود علیه داعش را تشدید می‌کنیمرئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه با شبکه رادیویی «فرانس اینتر» خواستار اعمال فشار بر مسکو در مذاکرات سوریه شد و ضمن حمایت از حملات هوایی ضد داعش، از تشدید حملات فرانسه علیه این گروه تروریستی تا جای ممکن خبر دادابراز امیدواری مسکو درباره برگزاری گفت‌وگوهای صلح سوریه در تاریخ 25 فوریه با حضور کردهاوزارت خارجه روسیه ابراز امیدواری کرد که مذاکرات آتی میان طرفین سوری در تاریخ 25 فوریه در ژنو با حضور نمایندگان کردها برگزار گردد.وزیر خارجه چک: غرب و اروپا نباید به جای ملت سوریه تصمیم بگیرندوزیر خارجه چک با انتقاد ار نقش غرب و اروپا در بحران سوریه از آنها خواست برای پایان دادن به خشونت‌ها و رسیدن به انتخاباتی منظم تلاش کرده و در امور سوریه دخالت نکنند.یگان‌های حمایت کُردی جزئی از ائتلاف با دولت سوریه هستندفرمانده سابق شورای نظامی استان «السویدا» از همکاری نیروهای حمایت کردی با دولت سوریه در مبارزه با تروریست‌ها و ائتلاف دو طرف در این باره خبر داد.ایرانی‌ها از ما دور شوند/ اسد باید کنار برود/ ایران دیپلمات‌های ما را کشت/ جنگ در یمن تا حصول به اهدافمان ادامه می‌یابدعادل الجبیر وزیر خارجه رژیم آل سعود در مصاحبه با رسانه آلمانی در ادبیاتی گستاخانه ادعاهای بی اساس دیگری علیه ایران مطرح کرد.
کشورهای اتحادیه اروپا روسیه را به اخلال در مذاکرات سوریه متهم کردندسران کشورهای اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای در بامداد شنبه روسیه را به ایجاد اخلال در مذاکرات بین‌المللی سوریه متهم کرده و خواستار توقف عملیات هوایی این کشور در سوریه شدندفرانسه قطعنامه پیشنهادی روسیه درباره حق حاکمیت سوریه را رد کردفرانسه در ساعات پایانی روز جمعه (به وقت تهران) قطعنامه پیشنهادی روسیه که خواستار احترام به حق حاکمیت ملی سوریه و محکوم کردن هر نوع تجاوز خارجی به خاک این کشور بود را رد کرد.انتهای پیام/.
سوریه-نیابتی
12:31 - 2 اسفند 1394

3 بازنشر
11 بازدید



1 پاسخ