جزئیات توافق آتش‌بس در سوریه/ پیشروی‌های جدید در لاذقیه/حمایت پنتاگون از کردهای سوری

جزئیات توافق آتش‌بس در سوریه بر اساس بیانیه واشنگتن-مسکو، موافقت دمشق با «آتش‌بس» جز با «داعش» و «النصره»، تعیین شرط برای پذیرش آتش‌بس از سوی معارضان سوری و پیشروی‌های جدید نیروهای سوری و مقاومت در استان لاذقیه، اهم اخبار سوریه در روز گذشته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، صدور فرمان برگزاری انتخابات پارلمانی سوریه از سوی بشار اسد، آخرین وضعیت نبرد در «دیرالزور» در شرق سوریه، موافقت دمشق با «آتش‌بس» جز با «داعش» و «النصره»، اعلام آنکارا مبنی بر اینکه درباره مذاکرات صلح سوریه ملاحظاتی داریم، تعیین شرط برای پذیرش آتش‌بس از سوی معارضان سوری، استقبال چین از توافق آتش‌بس در سوریه،گزارش شبکه 2 تلویزیون فرانسه مبنی بر اینکه معارضان سوری تفاوت چندانی با داعش ندارند و فریبکارانه‌تر از داعشی‌ها عمل می‌کنند،گزارش روزنامه آلمانی ولت درباره اینکه بیش از 800 تکفیری از آلمان به سوریه و عراق رفته‌اند، تأکید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه آتش‌بس در سوریه دوام نخواهد داشت، چون داعش و جبهه‌النصره را شامل نمی‌شود، جزئیات توافق آتش‌بس در سوریه بر اساس بیانیه واشنگتن - مسکو، اظهارات تحلیلگر سوری مبنی بر اینکه موفقیت طرح آتش‌بس در گرو توقف کمک‌ به تروریست‌هاست، گزارش رویترز درباره اینکه کشته‌های جنگ سوریه به ۳۷۰ هزار نفر رسیده است، پیشروی‌های جدید نیروهای سوری و مقاومت در استان لاذقیه، دایر کردن مرکزی برای هماهنگی آتش‌بس در سوریه از سوی روسیه، اوج اختلافات در میان معارضان سوریه، اظهارات نماینده ویژه اوباما مبنی بر اینکه تروریست‌های سوریه از 120 کشور آمده‌اند، سقوط شهرک راهبردی خناصر در حومه جنوب شرقی حلب به دست داعش، حمایت پنتاگون از کردهای سوری، رایزنی تلفنی رئیس‌جمهور فرانسه در خصوص سوریه، اعلام آمریکا درباره اینکه طرح آتش‌
مشروح اخبار به شرح زیر است.تحولات میدانیآخرین وضعیت نبرد در «دیرالزور» در شرق سوریهدست برتر ارتش سوریه بر شهر دیرالزور، مرکز استان دیرالزور، برگ برنده‌ای برای پسگیری مناطق شرق سوریه است ولی محاصره فعلی این شهر، اهالی آن را با درد و رنج‌های گوناکونی روبه‌رو کرده است.موافقت دمشق با «آتش‌بس» جز با «داعش» و «النصره»وزارت خارجه سوریه از موافقت دمشق با آتش‌بس و مستثنی کردن داعش و «جبهة‌ النصره» از آن، خبر داد و بر کنترل مرزها و توقف حمایت برخی کشورهای به گروه‌های مسلح برای تقویت آنان تأکید کرد.پاکسازی چندین منطقه در حومه دمشق از وجود تررویست‌هانیروهای ارتش سوریه و حزب‌الله لبنان توانستند در حومه پایتخت سوریه، چندین نقطه را از تسلط تروریست‌ها خارج کنند.سقوط شهرک راهبردی خناصر در حومه جنوب شرقی حلب بدست داعشتروریست‌های داعش با حمله به شهرک «خناصر» توانستند بیش از 90 درصد این شهرک را تحت اشغال خود دربیاورند.پیشروی‌های جدید نیروهای سوری و مقاومت در استان لاذقیهارتش سوریه و نیروهای مقاومت موفق شدند در جبهه شمال لاذقیه، مناطق بیشتری از دست تروریست‌های جیش الفتح، خارج کنند.تحولات سیاسیبشار اسد فرمان برگزاری انتخابات پارلمانی سوریه را صادر کردرئیس‌ جمهوری سوریه، روز دوشنبه تاریخ 13 آوریل، برابر با 25 فروردین‌ماه سال 1395 را به عنوان تاریخ برگزاری انتخابات پارلمانی در این کشور تعیین کرد.
آنکارا: درباره مذاکرات صلح سوریه ملاحظاتی داریممعاون نخست‌وزیر ترکیه ضمن استقبال از مذاکرات صلح سوریه، گفت که آنکارا ملاحظاتی برای این مذاکرات داردمعارضان سوریه برای پذیرش آتش‌بس شرط تعیین کردند«کمیته عالی مذاکرات»، وابسته به معارضان سوریه برای پذیرش توافق آتش‌بس در سوریه، چندین شرط تعیین کردند.چین از توافق آتش‌بس در سوریه استقبال کردوزارت خارجه چین اعلام کرد از توافق واشنگتنن-مسکو برای آتش‌بس در سوریه استقبال می‌کند.معارضان سوری تفاوت چندانی با داعش ندارند و فریبکارانه‌تر از داعشی‌ها عمل می‌کنندگزارشگر شبکه 2 تلویزیون فرانسه در گزارشی اعلام کرد معارضان سوری تفاوت چندانی با داعش ندارند و ایدئولوژی تروریست‌های داعشی را دارند و اغلب فریبکارانه‌تر از این تروریست‌ها عمل می‌کنند.ولت: بیش از 800 تکفیری از آلمان به سوریه و عراق رفته‌اندیکی از روزنامه‌های آلمان به نقل از اداره فدرال امور جنایی این کشور نوشت که بیش از 800 تکفیری از آلمان برای پیوستن به گروه‌های تروریستی به سوریه و عراق رفته‌اند.عراق روسیه را به آمریکا ترجیح داد/فرار تروریست‌ها از گذرگاه مرزی اعزاز به ترکیهکارشناس لبنانی با تاکید بر اینکه تهدید نخست وزیر عراق درباره توسل به روسیه برای مقابله با حضور ترکیه در موصل، ترجیح روسیه بر آمریکا توسط بغداد است، گفت: سوریه گذرگاه شهرک مرزی اعزاز با ترکیه را برای خروج تروریست‌ها باز گذاشت.
تل‌آویو: آتش‌بس در سوریه دوام نخواهد داشت، چون داعش و جبهه‌النصره را شامل نمی‌شودوزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه، بعد از اعلام آتش‌بس بین آمریکا و روسیه برای برقراری آتش‌بس در سوریه گفته فکر نمی‌کند چنین توافقی دوام چندانی داشته باشدجزئیات توافق آتش‌بس در سوریه بر اساس بیانیه واشنگتن - مسکووزارت خارجه روسیه متن کامل توافق این کشور با آمریکا را برای برقراری آتش‌بس در سوریه منتشر کرد.موفقیت طرح آتش‌بس در گرو توقف کمک‌ به تروریست‌هاست/ سوریه در نیت آمریکا تردید داردتحلیلگر سوری با تاکید بر اینکه موفقیت طرح آمریکا و روسیه برای توقف آتش‌بس در سوریه منوط به توقف حمایت از تروریسم است، گفت: سوریه هنوز در نیات آمریکا از مطرح کردن آتش‌بس تردید دارد.رویترز: کشته‌های جنگ سوریه به ۳۷۰ هزار نفر رسیده استخبرگزاری رویترز به نقل از دیده‌بان حقوق بشر مستقر در سوریه، اعلام کرد که کشته‌های جنگ داخلی سوریه، به 370 هزار نفر رسیده است.روسیه، مرکزی برای هماهنگی آتش‌بس در سوریه دایر می‌کندوزارت دفاع روسیه از تأسیس مرکزی در فرودگاه «حمیمیم» برای هماهنگی و نظارت بر آتش‌بس در این کشور خبر داد.اوج اختلافات در میان معارضان سوریه/ احرار الشام و بخشی از ارتش آزاد، آتش‌بش را نپذیرفتندفرمانده گروه تروریستی «احرار الشام» و چند تیپ از گروه «ارتش آزاد» اعلام کردند که بدون «جبهه النصره» آتش‌بسی وجود نخواهد داشت.
نماینده ویژه اوباما: تروریست‌های سوریه از 120 کشور آمده‌اندنماینده ویژه اوباما در ائتلاف ضدداعش می‌گوید «جهادی‌های سوریه» از 120 کشور آمده‌اند و همین موضوع، جامعه جهانی را با خطری جدی مواجه کرده استشورای امنیت خواستار محاکمه عاملان انفجار «حمص» و «زینبیه» دمشق شدشاری امنیت سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای با محکوم کردن حملات تروریستی در شهر «الزهرا» در استان حمص و منطقه «زینبیه» در شهر دمشق، خواستار محاکمه عاملان آن شد.پنتاگون: از کردهای سوریه حمایت می‌کنیم/مبارزه با داعش متوقف نمی‌شودسخنگوی وزارت دفاع آمریکا می‌گوید آتش‌بس شامل مبارزه با داعش نمی‌شود و آمریکا به رغم درگیری آنکارا با کردهای سوریه، از این گروه حمایت می‌کند.آمریکا: طرح آتش‌بس در سوریه به ایران و ترکیه هم مربوط می‌شودوزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که طرح آتش‌بس سوریه به ایران و ترکیه هم مربوط می‌شود زیرا این دو کشور عضو گروه بین‌المللی حمایت از سوریه هستند.رایزنی تلفنی رئیس‌جمهور فرانسه در خصوص سوریهرئیس‌جمهور فرانسه در تماس با رهبران آمریکا، آلمان و انگلیس در خصوص آتش‌بس سوریه سخن گفت و ابراز امیدواری کرد که توقف خشونت‌ها در این کشور، به زودی اجرایی شود.هاموند: همکاری نگران‌کننده‌ای میان کرد‌های سوریه، دولت سوریه و روسیه وجود داردوزیر خارجه انگلستان از وجود مدارک نگران‌کننده مبنی بر همکاری کردهای سوریه، دولت سوریه و نیروی هوایی روسیه خبر داد.انتهای پیام/.
سوریه-نیابتی
11:21 - 5 اسفند 1394

3 بازنشر
6 بازدید



1 پاسخ