شهرداری نماینده قم در لیگ فوتسال باشگاه‌های ایران شد

تیم فوتسال شهرداری به عنوان نماینده فوتسال استان قم در مسابقات فصل جدید لیگ باشگاه‌های کشور برابر حریفان به میدان می‌رود.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، مسابقات لیگ فوتسال باشگاه‌های استان قم نیمه دوم هر سال با برنامه‌ریزی کمیته فوتسال هیئت فوتبال قم برگزار می‌شود و در پایان تیمی که عنوان قهرمانی را به خود اختصاص می‌دهد به عنوان نماینده قم در لیگ کشور حضور می‌یابد.این شیوه برگزاری رقابت‌های لیگ موجب شده تا فوتسال در قم رونقی بسیار خوب پیدا کند و قم به عنوان یکی از معادن استعدادخیز فوتسال در کشور و حتی قاره آسیا هر ساله بازیکنان مستعدی را در ترکیب تیم‌های مختلف قمی حاضر در لیگ به سطح اول فوتسال ایران معرفی کند.تجربه موفق برگزاری رقابت‌های لیگ فوتسال در قم که از 9 سال قبل تاکنون سال به سال با کیفیت بهتری صورت می‌گیرد هر ساله با افزایش تقاضای تیم‌های متعدد برای حضور در این مسابقات مواجه می‌شود، موجب شده تا قم در لیگ‌های کشور نیز نمایندگان پرقدرتی داشته باشد.هر ساله تیم‌ قهرمان رقابت‌های لیگ دسته اول فوتسال باشگاه‌های استان قم به عنوان نماینده این استان در لیگ باشگاه‌های کشور حضور می‌یابد و دو تیمی که در انتهای جدول قرار می‌گیرند راهی دسته پائین‌تر یعنی لیگ دسته دوم فوتسال قم می‌شوند.از سوی دیگر دو تیم برتر لیگ دسته دوم فوتسال باشگاه‌های استان قم نیز مجوز حضور در لیگ دسته اول را کسب می‌کنند و این چرخه هر سال در جریان است تا فعالیت بازیکن‌سازی و معرفی استعدادهای ناب فوتسال در یکی از مستعدترین استان‌های کشور یعنی قم تداوم داشته باشد.
در فصل 1394 مسابقات قهرمانی لیگ دسته اول فوتسال باشگاه‌های استان قم 14 تیم به شکل دوره‌ای با یکدیگر به رقابت پرداختند و هر هفته هفت بازی به انجام رسید تا اینکه تیم فوتسال شهرداری بالاتر از سایر مدعیان عنوان قهرمانی مسابقات فوتسال دسته اول قم را به خود اختصاص دادتیم فوتسال کمیته فوتسال هیئت فوتبال استان قم در حالی که تا هفته پایانی در کنار چند تیم دیگر برای رسیدن به مقام نخست و عنوان قهرمانی مسابقات فوتسال لیگ دسته اول باشگاه‌های استان قم تلاش می‌کرد، در آخرین بازی خود با برتری برابر تیم صدرنشین و یکی از جدی‌ترین رقبا یعنی آپکو پارس، گوی سبقت را از دیگر رقبا ربود و قهرمانی این مسابقات را به دست آورد.در سال 1394 بر اساس برنامه‌ریزی کمیته فوتسال هیئت فوتبال استان قم، مجموعا 14 تیم در بازی‌های لیگ دسته اول فوتسال قهرمانی باشگاه‌های قم به میدان رفتند و بازی‌های خود را برای کسب مقام قهرمانی و راهیابی به بازی‌های لیگ کشور انجام دادند.تیم‌های شرکت کننده در این دوره از رقابت‌ها در تلاش برای قرار گرفتن روی سکوی نخست و به دست آوردن مجوز حضور به عنوان نماینده قم در مسابقات لیگ منطقه‌ای فوتسال قهرمانی باشگاه‌های کشور به شکل دوره‌ای در 13 هفته حساس و جذاب با یکدیگر رقابت کردند.
بازی‌های این دوره با رقابت تماشایی و نزدیک تیم‌های فوتسال شهرداری‌ قم، آپکوپارس، ذاکر، آفاق، آرش، درمانگاه بقیت‌الله، مقاومت، نبرد، صدراسیستم، خادم‌الحسین، پارسا، پاس، شهید رئیس کرمی و مرصاد به انجام رسید و سرانجام تیم شهرداری جایگاه نخست را از آن خود کرد تا نماینده قم در لیگ سال 95 باشگاه‌های کشور شودانتهای پیام/78002/چ40/ض1002.
یاسین پیشرو قم فوتسال قم
10:00 - 5 فروردین 1395

1 بازنشر
11 بازدید



1 پاسخ