حوزه علمیه سید زنجان محدودیتی برای پذیرش طلبه ندارد

مدیر حوزه علمیه سید زنجان از وجود فضای آموزشی برای پذیرش طلبه در این مرکز علمیه خبر داد و گفت: حوزه علمیه سید زنجان محدودیتی برای پذیرش طلبه ندارد.
حجت‌الاسلام سیدیاسر مقدم‌پناه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: ثبت‌نام طلاب برای تحصیل در مرکز علمیه سید زنجان با برگزاری آزمون علمی آغاز شده است که بعد از ماه مبارک رمضان با برگزاری مصاحبه شفاهی به پذیرش طلبه اقدام می‌شود.وی با بیان پذیرش چند برابر ظرفیت در مرکز علمیه سید زنجان گفت: اغلب طلاب این مرکز متأهل هستند و در این مرکز محدودیتی برای پذیرش طلبه وجود ندارد.مدیر حوزه علمیه سید زنجان با اشاره به تحصیل طلاب در مقطع کارشناسی ارشد حوزه‌های علمیه در حوزه علمیه سید زنجان ابراز کرد: تعداد طلاب در پایه هفت به بالا در زنجان محدود است، از این رو فضای آموزشی لازم برای پذیرش طلاب در این مقطع وجود دارد.وی با بیان وجود فضای آموزشی لازم برای پذیرش طلبه در مرکز علمیه سید زنجان عنوان کرد: محدودیتی برای پذیرش طلبه در این مرکز وجود ندارد.مدیر حوزه علمیه سید زنجان به اقامه نماز فطر توسط آیت‌الله محمد حسینی زنجانی در مسجد جامع سید اشاره کرد و افزود: نماز عید سعید فطر همه ساله با حضور گسترده مردم و با سخنرانی آیت‌الله حسینی زنجانی در این مسجد برگزار می‌شود.وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی و مذهبی در مسجد سید زنجان عنوان کرد: هر هفته پنجشنبه‌ها ساعت هشت مراسم پرفیض زیارت عاشورا در این مسجد برگزار می‌شود.حجت‌الاسلام مقدم‌پناه اضافه کرد: مراسم قرائت حدیث شریف کساء هر هفته عصرهای جمعه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع سید زنجان برگزار می‌شود.
وی به برگزاری شرح مکارم اخلاق صحیفه سجادیه توسط آیت‌الله محمد حسینی زنجانی هر شب ساعت 22:30 در مسجد سید اشاره کرد و گفت: با برگزاری مراسم‌های مختلف در این مسجد در راستای توسعه و ترویج فرهنگ دینی و احکام اقدام می‌شودمدیر حوزه علمیه سید زنجان با بیان حضور گسترده طلاب در راهپیمایی روز قدس عنوان کرد: طلاب این مرکز علمیه در طول سال حضور پرشوری در اقامه نمازهای جمعه دارند.وی ابراز کرد: مراسم شب‌های قدر با قرائت دعای جوشن کبیر توسط آیت‌الله حسینی زنجانی با حضور گسترده مردمی در محل مسجد جامع سید زنجان برگزار می‌شود.انتهای پیام/73002/ب30.
یاسر مقدم پناه حوزه علمیه سید زنجان
12:40 - 12 تیر 1395

1 بازنشر
33 بازدید



1 پاسخ