مسابقات قوی‌ترین مردان ایران در سنندج برگزار می‌شود

مسوول برگزاری مسابقات قوی‌ترین مردان ایران گفت: دومین دوره مسابقات قوی‌ترین مردان ایران(جام دفاع مقدس) به میزبانی سنندج برگزار خواهد شد.
حسن کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج، اظهار داشت: دومین دوره مسابقات قوی‌ترین مردان ایران (جام دفاع مقدس) روزهای یکم و دوم مهرماه امسال به میزبانی سنندج برگزار خواهد شد.  مسؤول برگزاری قوی‌ترین مردان ایران خاطرنشان کرد: این مسابقات برای دومین سال پیاپی با عنوان جام دفاع مقدس در مجموعه ورزشی تختی شهر سنندج برگزار می‌شود.کریمی تصریح کرد: برگزاری دومین دوره مسابقات قوی‌ترین مردان ایران در دسته وزنی 105 کیلوگرم و با حضور ورزشکارانی از استان‌های مختلف کشور خواهد بود.وی همچنین یادآوری کرد: از 20 استان کشور برای حضور در این مسابقات دعوت شده است که تاکنون، تهران، توابع تهران، البرز، قزوین، کرمانشاه، همدان و آذربایجان غربی برای شرکت در دومین دوره مسابقات قوی‌ترین مردان ایران اعلام آمادگی کرده‌اند.کریمی هدف از برگزاری این مسابقات را، ترویج فرهنگ پهلوانی و ایثار در ورزش‌های قدرتی، استعدادیابی و قهرمان‌پروری با توجه به استعدادهای ناب کردستان در ورزش‌های قدرتی و یادآوری ایثارگری‌های دوران دفاع مقدس به عنوان عامل امنیت کنونی کشور، عنوان کرد.وی افزود: این برنامه ورزشی به همت هیات بدنسازی و پرورش اندام استان کردستان و با همکاری اداره‌کل ورزش و جوانان استان و فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام جمهوری اسلامی ایران طراحی و اجرایی می‌شود.
مسوول برگزاری دومین دوره مسابقات قویترین مردان ایران (جام دفاع مقدس) در پایان از مدیرکل ورزش و جوانان، فرمانده سپاه بیت‌المقدس، شهردار سنندج، مدیرکل مخابرات، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی و پیگیری‌های نمایندگان مجلس و اعضای شورای شهر سنندج بخاطر کمک برای برگزاری خوب این مسابقات قدردانی کردانتهای پیام/79001/صا20.
قویترین مردان
10:16 - 20 شهریور 1395

1 بازنشر
2 بازدید



1 پاسخ