بقای نظام در برخورد فوری با مفسدان است/ با هوچی‌گری سیاسی به دنبال پاک کردن فساد هستند/ وقت گرفتن از مسؤولان به یک رانت تبدیل شده/ به جای تفریح در باغات شمال شهر به فکر مردم باشید

امام جمعه کن گفت: بقا و نشاط جمهوری اسلامی در برخورد فوری و قاطع با فسادهاست.
به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین یحیی صالح‌نیا ظهر امروز در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته کن که در مصلای این بخش و با حضور گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد، با دعوت نمازگزاران و خود به تقوای الهی اظهار کرد: ولایت امیرالمؤمنین علی (ع) اصل کل خیر و تقوا بوده و دوری از اهل بیت (ع) منشأ هر شر و بی‌تقوایی است.امام جمعه کن بیان کرد: بارها گفته‌ایم که خطبه‌های نماز جمعه تریبون وعظ و نصیحت و خیرخواهی برای مردم و مسؤولان است، حرف‌های این خطبه نیز بر همین مبناست.وی تصریح کرد: بر اساس روایتی که در خطبۀ اوّل خواندم، مفسده‌های موجود نشانگر دور شدن جامعه ما از شجره طیبه ولایت است.صالح‌نیا خاطرنشان کرد: در شرایطی قرار داریم که مردم و دلسوزان نظام برای نظام مظلوم اسلامی احساس خطر می‌کنند، وضعیت موجود در شأن یک نظام اسلامی نیست.امام جمعه کن ادامه داد: از فساد سیاسی چند نفر در فتنه 88 که از نظر شورای نگهبان رجل سیاسی مذهبی شناخته شده بودند و قرار بود رئیس جمهور شوند تا فساد اقتصادی که قدر متیقّنش اختلاس 3 هزار میلیاردی در بزرگ‌ترین بانک کشور بود و تا فساد اداری که نمونه‌اش خسته کردن مردم در پیچ و خم ادارات برای کارهای کم‌اهمیت است و تا فساد اجتماعی که نمونه‌اش کاهش ازدواج و تراکم جمعیت 11 میلیونی جوان در شرف ازدواج و افزایش بی‌سابقه طلاق است متدینین و مردم انقلابی ما را نگران می‌کند.وی گفت: تکلیف اقتضا می‌کند که همه وارد صحنه شوند وگرنه فرصت‌سوزی بزرگی پیش خواهد آمد.
صالح‌نیا اظهار کرد: با توجه به اوضاعی که وجود دارد امر دایر است بین اینکه اسلام و نظام اسلامی زیر سؤال برود و یا کسانی که مثل موریانه به جان نظام اسلامی افتاده‌اند و تیشه به ریشه‌های نظام مظلوم اسلامی می‌زنندامام جمعه کن بیان کرد: به نظر این حقیر بقا و نشاط جمهوری اسلامی در برخورد فوری و قاطع با فسادهاست. من می‌خواهم کمی بی‌پرده و البتّه با انصاف حرف بزنم.وی تصریح کرد: اگر مجمع تشخیص مصلحت خوب، دولت خوب است، قوه قضائیه خوب، مجلس خوب، سپاه خوب، روحانیت خوب، شهرداری‌ها خوب است و همه مشغول کارند پس کجای کار می‌لنگد؟ چاره‌ای نیست که اوّلا دوستان بپذیرند که در این کشور فساد وجود دارد.صالح‌نیا خاطرنشان کرد: شاید عده‌ای از این حرف بهراسند اما ندیدن مشکل، مشکل را از بین نمی‌برد، بدتر از سکوت، همراهی کردن و پذیرفتن فساد و مقابله نکردن با آن است که ریشۀ یک نظام مقتدر را می‌سوزاند.امام جمعه کن گفت: یکی از فسادهای پیچیده ایستادن مفسدان در سطوح مختلف پشت همدیگر و تشکیل باند از افراد مفسد در نهادهای مختلف و تهدید مقابله‌کنندگان با فساد است.
وی اظهار کرد: چرا بررسی نامه مردمی در خصوص فساد یک مدیر به خود آن مدیر ارجاع داده می‌شود؟ در کدام سیستم اداری خود متهم به اختلاس را مسؤول بررسی همان اختلاس می‌کنند؟ با چه پشتوانه‌ای یک مدیر کارمندان خود و امام جمعه منطقه را به خاطر ارجاع نامه مردمی به شورای شهر، تهدید به شکایت در مراجع قضایی می‌کند؟ دلشان به کجا قرص است؟ این پررویی و بی‌حیایی را از کجا به دست آورده‌اند؟صالح‌نیا بیان کرد: یکی دیگر از فسادها آلوده کردن دیگران و بستن دهان گروه‌های مختلف با پول است، چرا اصرار دارند در جلسات برخی ادارات به پدران شهدا، روحانیون معظم یا مدّاحان عزیز و یا ایثارگران به دست مدیران وجه نقدی پرداخت شود، والله این پول‌ها از عذره سگ نجس‌تر استامام جمعه کن تصریح کرد: یکی دیگر از وجوه فساد مجبور کردن دیگران به فساد است، چرا باید یک مدیر پیمانکار را مجبور به ریختن پول کارگران به جیب وابستگان و مؤسسات مرتبط با خود کند و رفتگر شهرداری از فرط شب‌کاری و کم‌پولی هر روز فرسوده‌تر شود؟وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از وجوه فساد، هوچی‌گری سیاسی برای فرار از پاسخگویی است، چرا هر فسادی شکل می‌گیرد با سیاسی‌کاری به فراموشی سپرده می‌شود؟صالح‌نیا گفت: اینها حقوق‌های نجومی و آنها املاک نجومی را علم می‌کنند و به جای پیگیری مفسدین، با هم جنگ رسانه‌ای می‌کنند و اعتماد جامعه را به اصل نظام مخدوش می‌کنند؟ اف بر شما!  نفرین شهدا بر شما!امام جمعه کن اظهار کرد: آقایان، والله خون صدها هزار شهید پای این نظام ریخته است! والله جوان‌ها گرفتارند.
والله خانواده‌ها مستاصلند، والله مقام معظم  رهبری را تنها گذاشته‌اید، چه می‌کنید؟وی بیان کرد: چه کنیم؟ ممکنه برخی‌ها بگویند که کشور دستگاه قضایی دارد، از این طریق جلوی فسادها را بگیریدصالح‌نیا ادامه داد: در جواب، بنده عرض می‌کنم که دستگاه قضائی ما بیمار شده  و خیلی وقت است که مصونیت آفرین نیست.امام جمعه کن تصریح کرد: سیستم ایمنی این کشور درگیر ویروس شده است، تراکم ورودی پرونده‌ها، اطاله دادرسی‌ها، وکلایی که حق‌الوکاله‌های کلان می‌گیرند و شب را روز و روز را شب نشان می‌دهند.وی خاطرنشان کرد: اینها و امثال اینها دست و بال دستگاه قضائی را بسته است، اوضاع این‌گونه شده که دست داروغه را بسته و دست دزد را باز گذاشته باشیم.*وقت گرفتن از مسؤولان به یک رانت تبدیل شده استصالح‌نیا گفت: ممکن است برخی‌ها بگویند در هر رده‌ای که دچار فساد شده مسؤولان بالادستی را مطلع کنید، بنده عرض می‌کنم که وقت گرفتن از مسؤولان به یک رانت تبدیل شده است.
امام جمعه کن اظهار کرد: همه آنها گرفتار هستند و وقت نمی‌دهند، از آن طرف در اجتماعات مردم هم حضور پیدا نمی‌کنند؛ وزرای محترم، شهردار محترم تهران، استاندار محترم تهران، فرمانده محترم سپاه تهران چرا در طول این چهار سال یک‌بار به نماز جمعه مردم این منطقه که داخل شهر تهران است نیامده‌اید؟وی بیان کرد: من که خبر دارم برخی وزرا به ویلاهایشان در سولقان رفت و آمد می‌کنند، برخی اعضای شورای شهر به باغات کن رفت و آمد دارند، خود را از مردم بالاتر می‌دانید یا از نماز جمعه؟صالح‌نیا تصریح کرد: برخی منصوب‌شده‌های شماها دارند گلوی مردم را می‌فشارند، چرا بی‌اعتنا هستید؟امام جمعه کن خاطرنشان کرد: مسؤولان بالایی که محافظ و حراست و خدم و حشم دارند، پایین‌ترها هم که اختیارات ندارند، حرف‌های رهبری را هم پشت گوش می‌اندازید چه برسد به مردموی گفت: مقام معظم رهبری به دوستان فعلی فرمودند من به مذاکرات خوش‌بین نیستم اما اینها برای یک امر پوچ که تاکنون دستاوردش تقریباً هیچ بوده چندین بار در شمال شهر جشن گرفتند.صالح‌نیا اظهار کرد: ایشان در ابتدای دور دوم ریاست جمهوری دوستان سابق فرمودند برای حفظ احترام خودتان در بین مراجع و علما و حزب‌الله، فلان آقا معاون اوّل نشود اما احمدی‌نژاد آخر دوره ریاست جمهوری، کنار آن فرد خاص راه افتاد و او را نامزد ریاست جمهوری کرد.
امام جمعه کن بیان کرد: گوش نکردن به حرف ولی زمان برای شما و کشور مفسده دارد، الان که به نصیحت‌های ملایم رهبری گوش نمی‌دهید به فرامین امام عصر(عج) در شرایط سخت چگونه گوش خواهید دادوی تصریح کرد: پیشنهاد من ورود جوانان است، جمهوری اسلامی متعلّق به جوانان برومند این کشور است، در دوران امام عصر(عج) نیز جوانان امور را اصلاح خواهند کرد.صالح‌نیا خاطرنشان کرد: من تصمیم گرفتم با همین جوانان جهادی نترس نماز جمعه که به لطف صفای جوانی هیچ دل‌بستگی به پول و مقام ندارند راه بیفتم و از باب النصیحه لائمه‌المسلمین بروم به خاستگاه برخی فسادها و ببینیم واقعاً مشکل چیست؟ یا فسادها را اصلاح می‌کنند و یا ما اصلاح خواهیم کرد.امام جمعه کن گفت: شمن در حال نزدیک‌تر شدن است یا آرپی‌جی می‌زنند و یا آرپی‌جی را تحویل می‌دهند که ما بزنیم و به فضل الهی آینده از آن حزب‌اللهی‌هاست.وی اظهار کرد« یک خبر خوش هم برای نمازگزاران جمعه کن و اعضای ستاد نماز جمعه داریم و آن  اختصاص 50 نفر سهمیّه برای نمازگزاران و ستاد نماز جمعه برای دیدار غدیریّۀ مقام معظّم رهبری است که 20 نفر رو از بین نمازگزاران به دست مبارک حضرت آیت‌الله باقری کنی قرعه کشی می‌شود و 20 نفر رو هم رئیس ستاد نماز جمعه از بین خدمتگزاران انتخاب خواهند کرد.انتهای پیام/3154/ی40/.
امام جمعه کن
امام جمعه کن
13:56 - 26 شهریور 1395

1 بازنشر
1 بازدید



1 پاسخ