برای ثبت‌نام‌های وزارت کشور می‌‌توان فیلم طنز درست کرد/ روند ثبت‌نام ریاست‌جمهوری مایه تمسخر شده است

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت:‌ برای ثبت‌نام‌های وزارت کشور می‌‌توان فیلم طنز درست کرد و این روند ثبت‌نام ریاست‌جمهوری مایه تمسخر شده است.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ظهر امروز در نشستی که در دانشگاه قرآن و حدیث برگزار شد، اظهار داشت: از حدود 6-7 سال قبل هرسال به‌طور متوسط یک انتخابات داشتیم، ما دیدیم که انگیزه مردم و مسئولان برای شرکت در انتخابات بالاست و عملاً وقت فعالان سیاسی و رسانه‌ای در هرسال به انتخابات معطوف می‌شود، درصورتی‌که مملکت کار دیگری هم دارد، لذا تصمیم گرفتیم انتخابات را روی‌هم برگزار کنیم و این سومین انتخاباتی است که در یک روز دو انتخابات داریم ولی انطباق دو انتخابات موجب در سایه قرار گرفتن یکی از آن‌ها می‌شود.وی ادامه داد: بنابراین ضمن اینکه انطباق انتخابات منافعی داشته اما معایبی هم داشته که باید فعالان سیاسی این مشکل را حل کنند.باهنر ادامه داد: شهر تهران به لحاظ جمعیت و جغرافیا و گردش مالی از خیلی از کشورهای منطقه و دنیا بزرگ‌تر است و به همین دلیل اهمیت انتخابات دنیا مهم است.دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت: برای کار تهران یک کار مشترک می‌طلبد که همه باید در آن شریک باشند که شهرداری هم یکی از آن‌ها است.وی افزود: چند سال پیش که من بررسی کردم گردش مالی بودجه شهرداری تهران بالای 20 هزار میلیارد تومان در سال بود که این رقم برابر با بودجه کل عمرانی کشور و بودجه کل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.باهنر خاطرنشان کرد: بودجه بعضی مناطق شهرداری تهران حتی برابر با بودجه بعضی از کلان‌شهرها مانند اصفهان و شیراز است.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تأکید کرد: نظارت بایسته و شایسته‌ای از سوی مجلس به انتخابات شوراها انجام نمی‌شود و حرف آقای جنتی در این مورد نیز قابل‌قبول استوی بابیان اینکه ما قبلاً در قانون می‌گفتیم که باید شورای نگهبان نظارت‌کننده بر انتخابات شورای شهر باشد، گفت: شورای نگهبان با دادن مسئولیت جدید مخالفت کرد و گفت فقط نظارت با انتخابات ریاست جمهوری مجلس و خبرگان نظارت می‌کند. به همین دلیل مجبور شدیم که تصویب کنیم نظارت بر شورای شهر توسط مجلس انجام شود.باهنر بابیان اینکه یکی از مشکلات ما آن است که در انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام‌های بی‌رویه و غیر صحیح داریم تأکید کرد: این مسئله باعث سخره گرفتن می‌شد، بعضی‌ها عمداً و بعضی سهواً مسخره می‌کردند که می‌توانستند با آن فیلم‌های گرفته‌شده از این ثبت‌نام‌ها فیلم طنز درست کرد. وی افزود: ما در مجلس اقدام کردیم که قانونی تصویب کنیم که مثلاً رجل سیاسی چه تعریفی دارد و غیره، قانون را با کلی امید تصویب کردیم ودادیم به شورای نگهبان اما شورای نگهبان کلاً قانون را رد کرد و گفت که در قانون آمده است که رئیس‌جمهور چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد و قانون‌گذار نمی‌تواند شرایط را تغییر دهد که ازلحاظ حقوقی هم درست بود.باهنر افزود: کاندیداها تقریباً گرایش‌های سیاسی‌شان روشن است و سه‌به‌سه شده است، آقایان روحانی جهانگیری و هاشمی طبا از اردوگاه اصلاح‌طلب و آقایان رییسی قالیباف و میرسلیم از اردوگاه انقلابی هستند.
وی بابیان اینکه البته این‌ها فقط اسم است، اضافه کرد: این‌طور نیست که مثلاً کسی در اردوگاه اصلاح‌طلبان نباشد اصلاح‌طلب نیست یا اینکه کسی که در اردوگاه انقلابی‌ها نباشد انقلابی نیستباهنر ادامه داد: به همین دلیل این‌ها اسم است و این‌طور نیست که وقتی نام‌گذاری می‌کنیم بگوییم آن‌هایی که انقلابی هستند اصلاح‌طلب نیستند و آن‌هایی که اصلاح‌طلب هستند انقلابی نیستند.دبیرکل جامعه مهندسین گفت: در مناظرات مسائلی مطرح می‌شود که البته باید رعایت کند و ممکن هست حرف‌هایی زده شود که مبنا ندارد.وی تأکید کرد: این هم جالب است که کاندیداها برنامه‌های مختلف داشته باشند مردم بیشتر به همان مناظرات گروهی اقبال دارند و طبق بررسی‌ای که کردیم میزان بیننده‌های برنامه‌های تک‌نفره 20 درصد بیننده‌های مناظرات است.باهنر با اشاره به آمارهای اقبال عمومی نامزدهای ریاست جمهوری گفت: طبق این آمار ازنظر کمی روحانی اول، رئیسی دوم، قالیباف سوم، جهانگیری چهارم و هاشمی طبا و میرسلیم پایین هستند؛ ولی از نظر روندها رییسی درحال رشد است، روحانی در حال توقف و گاهی افت، قالیباف ثابت و گاهی در حال رشد است.دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین بابیان اینکه ایده پردازان نظریه دموکراسی به دموکراسی اعتراضات زیادی دارند، تصریح کرد: یک اشکال دموکراسی این است که مثلاً رأی‌ها را می‌شمارند و وزن نمی‌کنند؛ یعنی جایگاه افراد حساب نمی‌شود و رأی همه شبیه به هم است.
باهنر در مورد کاندیداهای انتخابات رییس جمهوری بیان داشت: آقای جهانگیری از اول گفتند که برای کمک به آقای روحانی وارد می‌شوند و قصد ادامه ندارند البته یک روزنه امیدی برای ایشان وجود دارد که به دلیل رشد سریع آرایشان است؛ اگر در احتمال ضعیف این رشد افزایش یابد باید اردوگاه اصلاح‌طلبی باهم بحث کنند تا ببینند باید چه‌کاری انجام دهند.وی افزود: چنین وضعی در مورد آقای رییسی و آقای قالیباف نیز است.باهنر بابیان اینکه اما بحث این است که مجموع آرای قالیباف و رییسی هر دو مجموعاً 50 درصد رأی دارند که این نشان می‌دهد ممکن است انتخابات به مرحله دوم برود، اظهار داشت: البته در ایام باقی‌مانده سینوس‌ها قطعاً خیلی بالا و پایین می‌رود و هنوز تمام احتمالات وجود دارد و ممکن است یک زلزله‌ها و اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد که وضع را تغییر دهد.دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت: دیشب آقای جهانگیری گفتند که ما دولت را با منفی 5 درصد رشد تحویل گرفتیم و به رشد مثبت 7 درصد رساندیم؛ دولت واقعاً تورم را تک‌رقمی کرد و اینکه تورم کاهش پیداکرده است دروغ نیست؛ اما اینکه اصلاً تورم تک‌رقمی شود درست نیست. باید هدف‌گذاری می‌کردند روی تورم 20 درصد تا مشکل رکود هم حل شود.باهنر تأکید کرد: بنابراین اینکه تورم پایین آمد درست است و دستشان درد نکند اما آیا این سیاست سیاست خوبی است؟ اگر تورم را 20 درصد می‌گذاشتند و رشد پایدار را به 2_3 درصد می‌رساندند خیلی بهتر بود.
باهنر در پاسخ به سؤالی پیرامون برخی وعده‌های کاندیداهای ریاست جمهوری تأکید کرد: جریانی که من کار می‌کنم جریان اصولگرایی است و بنا ندارم موضع‌گیری بکنم ولی بعضی از حرف‌ها اشکال داردوی ادامه داد: کسی که می‌گوید من یک‌میلیون شغل درست می‌کنم باید بداند چقدر سرمایه‌گذاری کند. اینکه می‌گویند ما یارانه را سه برابر می‌کنیم اصلاً خزانه کشش این را ندارد.باهنر افزود: البته اگر بگوید من 5 دهک را حذف می‌کنم و دهک‌های پایین را افزایش می‌دهیم این درست و عملی است ولی اینکه بگوییم کلی افزایش می‌دهیم امکان‌پذیر نیست.دبیرکل «جام» همچنین پیرامون ارتباط بین روحانی و مرحوم هاشمی تصریح کرد: تجربه ما و در دنیا هم این‌طور است که رئیس‌جمهورها دو دوره‌ای است و این به نفع جریان اعتدال هست. ولی این نیز مطرح است که آقای روحانی اولین رئیس‌جمهوری است که با چند درصد اختلاف رئیس‌جمهور شده است.باهنر افزود: دوم اینکه آقای هاشمی به نظر می‌آید یکجایی عصبی شدند و گفتند که اگر من حمایت نمی‌کردم آقای روحانی 6_7 درصد نداشتند. بعداً هم خواستند تکذیب کنند ولی نتوانستند. ولی آقای روحانی در دولت خودشان تقریباً می‌شود گفت وام‌دار آقای هاشمی بود.وی در جواب این سؤال که کدام نامزد بهتر است، گفت: من اظهارنظری روی نامزدها نمی‌کنم ولی بعضی از حرف‌ها برای تبلیغات خوب است و بعضی برای کشورداری بهتر است؛ ولی اگر بعضی از حرف‌ها که به درد کشور می‌خورد را بگویند باعث ریزش آرای آن‌ها می‌شود.باهنر ادامه داد: باید اصل بر این باشد که شرایط قانون اساسی را داشته باشند.
رئیس‌جمهور در کشور مابعد از رهبری بزرگ‌ترین مقام است و اختیارات زیادی دارد بنابراین باید سابقه مدیریت موفق و اطلاعات کارشناسی داشته باشدباهنر در پاسخ دانشجویی با این عنوان که به چه کسی رأی می‌دهید تصریح کرد: بین رییسی و قالیباف رصد می‌کنم ببینم‌ کدام بهتر صحبت می‌کند و البته نظرسنجی‌ها و آمارها را نگاه می‌کنم تا بعد برای رأی دادن تصمیم بگیرم.باهنر در پاسخ سؤالی پیرامون معایب توزیع یارانه‌ها اظهار داشت: اگر طبقه پایینی باشد که یارانه‌های آن افزایش یابد ولی شغلی هم نداشته باشند این ترویج فرهنگ گداپروری است. باید فرد حس کند صدقه نمی‌گیرد و کار می‌کند و مزد آن را می‌گیرد.دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین نیز در پاسخ به سؤالی پیرامون حذف حقوق نجومی در راستای افزایش حقوق عادی گفت: در مسئله حقوق نجومی طبق بررسی‌ها 500 نفر نجومی بگیر بودند و با گفتن دائم این قضیه هزاران نفر از مدیران را بی‌آبرو می‌کند.انتهای پیام/.
باهنر3
12:51 - 13 اردیبهشت 1396

2 بازنشر
4 بازدید



1 پاسخ