تفویض مسؤولیت امامت جمعه بیرجند به آیتالله عبادی
مردم شهرستان بیرجند با ایجاد کمپین گسترده در فضای مجازی و امضای طوماری خطاب به شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خواستار تفویض امامت جمعه بیرجند به نماینده ولی فقیه در خراسانجنوبی شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس خراسان جنوبی، چهاردهم مرداد ماه گذشته بود که رهبر معظم انقلاب پس از رحلت آیتالله واعظطبسی تولیت آستان قدس رضوی و نماینده ایشان در خراسان بزرگ، طی حکمی آیتالله سید علیرضا عبادی را به عنوان نماینده ولیفقیه در خراسانجنوبی منصوب کردند، حکمی که به واقع با موجی از سرور و استقبال از سوی مردم ولایتمدار استان خراسانجنوبی روبهرو شد.ایشان در این حکم هوشمندانه با تعابیری در تأیید صلاحیتهای علمی، عملی و انقلابی عبادی به توانمندی و شایستگیهای کمنظیر این شخصیت بزرگ در خراسانجنوبی اشاره کردند.این روزها پس از استعفای حجتالاسلاموالمسلمین رضایی از امامت جمعه مرکز استان، مردم شهرستان بیرجند در اقدامی خودجوش با تشکیل کمپینی بزرگ به نام «همراه با عبادی تا نماز جمعه» با بیش از 6 هزار عضو در فضای مجازی و نیز امضای طومار از شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خواستند تا مسؤولیت امامت جمعه شهرستان بیرجند را به عبادی تفویض کنند.سیل خودجوش درخواستهای مردمی به همینجا ختم نشد، چراکه حجتالاسلام نوفرستی نماینده ولیفقیه در سپاه انصارالرضا (ع) نیز در یادداشتی نوشت: خاضعانه از محضر امام و مقتدایمان امام خامنهای درخواست میکنیم با انتصاب ایشان (آیتالله عبادی) برای این منصب شاهد حفظ وحدت و انسجام هرچه بیشتر مردم مؤمن و ولایتمدار این استان باشیم.
همچنین فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند در نامهای به حجتالاسلام تقوی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه نوشت: با تنقذ جایگاه امامت جمعه بیرجند به آیتالله سید علیرضا عبادی که مورد تأیید مقام معظم رهبری و قابل احترام برای مردم بیرجند هستند قلوب نمازگزاران بیرجندی را بیش از پیش خشنود بفرماییدانتهای پیام/ی.
19:11 - 2 شهریور 1396