تحول را با شتاب شروع خواهیم کرد/ ۷۰ درصد نیروی انسانی آموزش و پرورش «مدرک کارشناسی و بالاتر» دارند

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه تحول را با شتاب شروع خواهیم کرد، گفت: ٧٠ درصد نیروی انسانی آموزش و پرورش، مدرک کارشناسی و بالاتر دارند.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، سید محمد بطحایی وزیر جدید آموزش و پرورش در مراسم معارفه خود و تکریم احمدی دانش آشتیانی وزیر سابق این وزارتخانه که با حضور معاون اول رئیس‌جمهور در سالن شهید بهنام محمدی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با بیان اینکه آموزش و پرورش در کشور با دو چالش مواجه بوده است، اظهار داشت: آموزش و پرورش در فردای مختصات کشور اهمیت زیادی دارد.بطحایی ادامه داد: از یک طرف آموزش و پرورشی داریم که آینده کشور را ترسیم می‌کند و از طرفی، محدودیت‌ها می‌طلبد مسیرها و روش‌های جدید را پیدا کنیم و مورد استفاده قرار دهیم. وی با بیان اینکه با کمک یک میلیون و ٧٠٠ هزار شاغل و بازنشسته فرهنگی، برنامه‌ها را اجرا می‌کنیم، گفت: بخش اول، تحولات در متن است؛ اکنون سند تحول بنیادین را داریم و مسیرها را روشن کرده است که فرصت ارزشمندی داریم.وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه تحول را با شتاب شروع خواهیم کرد، افزود: آنچه به عنوان مهارت‌های زندگی و الگوی زندگی اسلامی ـ ایرانی داریم باید آموزش دهیم تا انگیزه تحصیل را در بچه‌ها ایجاد کند.وی اظهار داشت: بخش دوم برنامه‌هایی که در پیش می‌گیریم، تغییر در روش مدیریت آموزش و پرورش خواهد بود؛ روشی که تا امروز آموزش و پرورش را اداره کردیم امکان ادامه ندارد مگر اینکه مسیرهای جدیدی را پیدا کنیم.
بطحایی اضافه کرد: ٧٠ درصد نیروی انسانی آموزش و پرورش لیسانس و بالاتر دارند و میانگین تجربه آموزش و پرورش ٢٣ سال است که باید از آن استقاده کنیموی تصریح کرد: نظام آموزشی کشورمان به شدت متمرکز است و ده‌ها قانون و مقررات داریم که بر اساس آن باید مسائل را حل کنیم که باید در آنها تغییرات ایجاد کنیم؛ ضمن اینکه درجه رسمیت سازمانمان به شدت زیاد است و بر اساس سند تحول آموزش و پرورش می توانیم این مشکلات را مرتفع کنیم. انتهای پیام/.
سیدمحمدبطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش
16:50 - 28 اوت 2017

2 بازنشر
1 بازدید



1 پاسخ