جاذبه موکب خبرگزاری فارس برای کودکان عرب‌زبان در کربلا

روحانی ایرانی مسلط به زبان عربی در موکب خبری فارس در کربلا با برگزاری مسابقه عاشورایی برای کودکان عرب‌زبان جاذبه ویژه ایجاد کرده است.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به عراق، همزمان با آغاز مراسم پیاده‌روی اربعین، موکب فرهنگی‌ خبرگزاری فارس مستقر در کربلا اقدام به فعالیت‌های متفاوت فرهنگی و رسانه‌ای کرده است.یک روحانی ایرانی مسلط به زبان عربی نیز در این موکب برای کودکان عرب‌زبان مسابقات فرهنگی برگزار می‌کند تا فرهنگ عاشورایی را از همان کودکی به آنان بیاموزد.حجت‌الاسلام منّانی فعال فرهنگی مستقر در موکب خبرگزاری فارس می‌گوید: کودکان به دلیل کم سن بودن، معارف اهل بیت(ع) را به سرعت درک کرده و جذب آن می‌شوند.حضور کودکان عراقی در موکب خبرگزاری فارس- کربلاحضور کودکان در غرفه خبرگزاری فارس در کربلاوی معتقد است: نقش بستن اعتقادات دینی بر روی ذهن یک کودک مانند نقش بستن یک نوشته بر روی سنگ است، چراکه ذهن کودک خالی و آماده دریافت مطالب است بنابراین هیچ‌گاه مطالب از ذهنش پاک نمی‌شود و همواره ماندگار است.شور و هیجان در چشم‌های این کودکان موج می‌زند و با رفتار کودکانه خود نشان می‌دهند که تشنه یادگیری هستند.روحانی موکب فارس برای کودکان مسابقه برگزار می‌کند و برای انگیزه دادن به آن‌ها جایزه در نظر می‌گیرد؛ یکی از این دختر بچه‌ها با زبان عربی و کودکانه خود مکرر خطاب به روحانی موکب می‌گوید، عمو هدیه، عمو هدیه!سؤالات دینی یکی یکی از کودکان پرسیده می‌شود و آنان با ذوق و شوق تمام انگشت خود را به نشانه اجازه بالا گرفته و می‌خواهند پاسخ سؤال بدهند.
چند کودک دیگر به صورت گروه‌های جداگانه در مسابقه پازل اربعین شرکت می‌کنند، گویی چندین سال است که کودکانه‌های خود را بروز نداده و تازه دارند کودکی می‌کنندچنین اقدامات فرهنگی در کنار مراسم پیاده‌روی اربعین گرچه به چشم نمی‌آید، اما یک قدم هم یک قدم است و هرکسی می‌تواند به حسب نوع تخصص خود برای اهل بیت(ع) و امام حسین(ع) گام‌های مفیدی بردارد.انتهای پیام/ب.
کودکان در موکب فارس
00:39 - 15 آبان 1396

1 بازنشر
5 بازدید



1 پاسخ