بازدید مدیر گروه نوجوان سیمافیلم از پشت صحنه «خانواده دکتر ماهان»
مدیر گروه نوجوان سیمافیلم و مشاور رئیس این مرکز با حضور در پشت صحنه سریال خانواده دکتر ماهان از مراحل تولید و ساخت این سریال بازدید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در این بازدید «مسعود صباح» در گفت و گوبا عوامل ،کارگردان و تهیه کننده سریال خانواده دکتر ماهان در جریان مراحل تولید این مجموعه قرار گرفت.فیلمبرداری سریال خانواده دکتر ماهان هم اکنون در تهران در حال انجام است و گروه به زودی برای تهیه ادامه کار عازم استان گیلان خواهند شد.خانواده دکتر ماهان داستانی است در ستایش زندگی و خوشبختی خانوادگی؛ داستانی که مخاطبش را به ساده زیستی داوطلبانه دعوت می کند؛ این مجموعه روایتگر نگاهی تازه و الهام بخش در جهت تشویق جسارت تغییر و شکستن عادت هایی است که انسان امروز را تنهاتر از همیشه، خسته و ملول کرده است.از منظر دکتر ماهان زندگی یک راه نرفته و ناشناخته است از همین رو امیر عطش و التهابی دارد تا همسر و فرزندان نوجوانش را با خود در ماجراجویی شنیدن نوای اسرارآمیز طبیعت و پاسداری از زیست بوم همراه کند.این مجموعه تلویزیونی به سفارش گروه نوجوان سیمافیلم ساخته می شود.امین زندگانی، لاله اسکندری، شیوا ابراهیمی، ارسطو خوش رزم، بهرام شاه محمدلو ، حدیث فولادوند، امیرحسین صدیق، سعید امیرسلیمانی ، رویا افشار، شهروز ابراهیمی، مختار سائقی، جلال فاطمی، مهران نائل، حمیدرضا هدایتی راد، کریم قربانی، فریده دریامج، مجتبی رجبی معمار، مرتضی علی آبادی، مینا نوروزی به همراه کیمیا حسینی ، عرفان برزین و ژیار محمدزاده (بازیگران خردسال) بازیگرانی هستند که در این سریال به ایفای نقش می پردازند.
عوامل سریال خانواده دکتر ماهان به شرح زیر است: تهیه کننده: بهروز خوش رزم، کارگردان: راما قویدل، مدیر تولید: علی شیرمحمدی، نویسنده: نسیم خُراشادی زاده، مدیر فیلمبرداری: آرش خلاق دوست، مدیر صدابرداری: مرتضی اصلانزاده، طراح صحنه و لباس: سهیلا نعمتی، طراح چهره پردازی: عبدالله اسکندری، برنامه ریز: سامرند معروفی، تدوینگر: مژده قاجاریه، دستیار اول کارگردان: امین وجگانی ،منشی صحنه: اناهیتا کارخانه، دستیار برنامه ریز: فرید یوسف پور،دستیار۲کارگردان محمدواحدی گروه تدارکات:کامبیز اینانلو، وحید دمنده، سامان تبریزی، میلاد عرب عامری، عکاس: مهران بی پروا، روابط عمومی: مرتضی رنجبرانانتهای پیام/ .
12:01 - 22 فروردین 1397