46 درصد از رانندگان متخلف بعد از اعمال قانون به پليس ناسزا ميگويند
خبرگزاري فارس: معاون راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي گفت: 46 درصد از رانندگان متخلف بعد از اعمال قانون از سوي ماموران به آنها فحاشي كرده و ناسزا ميگويند.
سردار محمد رويانيان در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با تاكيد بر فرهنگ سازي در رانندگي گفت: يكي از اولويتهاي كاري نيروي انتظامي و خصوصا راهنمايي و رانندگي ايجاد پليس منضبط و با ادب است و ماموران ما در ايام عيد نيز نشان دادند كه مستعد اين اقدامات هستند.
وي با اشاره به برنامههاي سال 85 راهنمايي و رانندگي در آموزش افسران گفت: رفتار پليس بايد بر مبناي پيشگيري باشد و اعمال قانون مانند جريمه كردن بايد آخرين راهحل باشد كه اين هدف ما در سال 85 است.
معاون راهنمايي و رانندگي اضافه كرد: هم اكنون ميزان نارضايتي مردم از اجرائيات راهنمايي و رانندگي از 10 درصد به 5 درصد كاهش يافته است كه اميدواريم با اصلاحات انجام شده در سيستم اجرائيات اين ميزان را به صفر كاهش دهيم.
سردار رويانيان به راهاندازي پايلوت سيستم اجرائيات جديد در 2 منطقه تهران و شهر سمنان اضافه كردو گفت: اميدواريم با راهاندازي عملياتي اين سيستم در ارديبهشت ماه بسياري از مشكلات و تنشها از بين برود.
انتهاي پيام/
11:48 - 22 فروردین 1385