با داشتن چند ستاره در كشتي به خواب زمستاني نميرويم
خبرگزاري فارس: رئيس هيات كشتي استان همدان گفت: از اين كه چهار مدعي در تيم ملي كشتي داريم به خواب زمستاني نمي رويم.
جلال صابريون در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: نبايد از اين كه در حال حاضر چند مدعي در اوزان مختلف براي ملي پوش شدن داريم، بسيار خوشحال باشيم و به خواب زمستاني برويم. بايد به اين فكر كنيم كه سعيد ابراهيمي و ساير نفرات مان، نهايتا تا چند سال ديگر مي توانند مرد شماره يك وزن خود باشند و بعد بايد دوبنده تيم ملي را به كشتي گير ديگري مي دهند، از اين رو بايد به فكر پشتوانه سازي باشيم.
وي تاكيد كرد: در جلسه اي كه اخير با روساي هيات هاي شهرستان هاي خود داشته ايم به اين نكته تاكيد كرديم كه پشتوانه سازي بايد اولويت اصلي ما باشد.
صابريون در مورد جايگاه خوب كشتي گيران همدان در سال هاي اخير خاطر نشان ساخت: در دوره هاي قبل به صورت انحصاري با كشتي برخورد شده بود و به كشتي در مركز استان بيشتر پرداخته مي شد؛ اما ما به اين شكل عمل نكرديم و به شهرستان هاي تابعه خود اهميت داديم. ما در كشتي دچار روزمرگي نمي شويم و براي كارمان برنامه دراز مدت داريم. نتيجه كارمان نيز سه تا چهار سال آينده مشخص خواهد شد.
رئيس هيات كشتي استان همدان در خصوص تيمداري در ليگ 88 تاكيد كرد: همان طور كه پول خارجي هاي خود را بلافاصله بعد از هر مبارزه پرداخت مي كرديم خوب است كه در مورد كشتي گيران داخلي نيز چنين قانوني به تصويب رسد تا آنها در ازاي برد و باخت خود، بعد از هر مسابقه پول دريافت كنند. ما امسال هم قصد حضور در ليگ برتر با تيم صنايع و معادن را داريم؛ اما به شرطي كه منابع مالي كاملا مشخص باشد و با در اختيار داشتن پيش پرداخت بتوانيم خوب هاي استان را جذب تيم كنيم. به اين شكل مي توانيم قول قهرماني دهيم.
انتهاي پيام/م
09:54 - 22 فروردین 1388