سبزوار و كاشان خواهرخوانده شدند
خبرگزاري فارس: شهردار سبزوار از خواهرخواندگي شهرستانهاي سبزوار و كاشان خبر داد.
محمود عيدي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سبزوار اظهار داشت: در حاشيه همايش شهرداران كشور كه چندي پيش در شهرستان ياسوج مركز استان كهگيلويه و بويراحمد برگزار شد، تفاهمنامه خواهرخواندگي بين دو شهر سبزوار و كاشان منعقد شد.
شهردار سبزوار افزود: اين پيماننامه موجب ايجاد رونق تازه و توسعه در حوزه گردشگري و ايرانگردي، افزايش همكاريها در زمينههاي مختلف و مبادله تجربيات بين دو شهر ميشود.
عيدي ادامه داد: بر اساس اين موافقتنامه طرفين توافق كردند تا در زمينههاي گوناگون از جمله همكاري در برپايي نمايشگاه توانمنديهاي فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي، راهاندازي تورهاي مسافرتي و گردشگري، نشستهاي مشترك ميان شهرداران شهرهاي خواهرخوانده و تبادل طرحها و برنامهها، اطلاعات و تجارب خود را مبادله كنند.
وي خاطرنشان كرد: پيمان خواهرخواندگي در واقع رابطهاي دوستانه و هدفمند است كه به منظور تبادل اطلاعات و تجربيات، توسعه مناسبات فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي، شهري و فني ميان يك جامعه شهري با جامعه شهري مشابه برقرار ميشود.
عيدي تأكيد كرد: پيمان خواهرخواندگي سبب رشد پايدار شهرها، كاهش مشكلات جوانان، تعاملات فرهنگي ميشود و ظرفيت لازم را براي مشاركت در شهرها فراهم ميكند.
انتهاي پيام/ص30/ب
10:06 - 22 مرداد 1389