فارسی افغانستان العربیة English Türkçe
http://fna.ir/1ut9r6

افغانستان یک قدم تا محو کامل فلج‌اطفال؛ ماراتن واکسیناسون آغاز شد

همزمان با اعلام مراحل نهایی محو فلج اطفال در افغانستان از سوی سازمان جهانی بهداشت، دور جدید واکسیناسیون علیه این بیماری از امروز در این کشور آغاز شده است.

افغانستان یک قدم تا محو کامل فلج‌اطفال؛ ماراتن واکسیناسون آغاز شد

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، واکسیناسیون سراسری فلج‌اطفال امروز (دوشنبه) در افغانستان آغاز شده و قرار است نزدیک به 10 میلیون کودک در این دوره این واکسن را دریافت کنند. 

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل  از والدین در افغانستان خواسته است تا کودکان زیر پنج سال خود را طی چهار روز در برابر بیماری فلج اطفال واکسینه کنند.

«کمال شاه» مسئول بخش ارتباطات برنامه محو بیماری فلج اطفال یونیسف در افغانستان اظهار داشت فلج اطفال درمان ندارد بنابراین باید توسط واکسن از این بیماری جلوگیری شود.

افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که هنوز موفق به محو فلج اطفال نشده‌اند. در سال 2022 میلادی دو مورد مثبت فلج اطفال در افغانستان ثبت شده بود و در ایالت خیبرپختونخوا در پاکستان نیز 20 مورد گزارش شد.

/پایان پیام/

افغانستان طالبان واکسن فلج اطفال در افغانستان آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

آخرین اخبار

برگزیده ها