فارسی افغانستان العربیة English Türkçe
http://fna.ir/1uuk8f

اظهارنظر مقام ارشد طالبان درباره داعش در افغانستان

وزیر خارجه طالبان در اظهارنظری گفته است که داعش در افغانستان سرکوب شده ‌است.

اظهارنظر مقام ارشد طالبان درباره داعش در افغانستان

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، در حالی‌که طی روزهای اخیر مسئولیت دست‌کم دو حمله را گروه داعش بر عهده گرفته، امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان می‌گوید داعش در افغانستان حضور ندارد.

وی در گفت‌وگو با تلویزیون ملی افغانستان گفته که گروه داعش در افغانستان سرکوب شده ‌است.

متقی مدعی شده است که هیچ گروه مخالف طالبان در افغانستان وجود ندارد و عاملان برخی از رویدادها از خارج می‌آیند.

گروه داعش اخیرا مسئولیت دو حمله در مزار شریف، مرکز ولایت بلخ را بر عهده گرفته که در یکی از این حملات محمدداوود مزمل، والی طالبان در بلخ در دفترش کشته شد. در حمله‌ی دیگر که در یک گردهمایی خبرنگاران به وقوع پیوست، دو نفر از جمله یک خبرنگار جان باخته و ۱۵ خبرنگار دیگر زخمی شدند.

روز گذشته نیز ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی طالبان اعلام کرد که نیروهای این گروه در شهر مزار شریف عملیاتی را بر مخفیگاه‌های داعش انجام داده‌اند. به‌گفته‌ مسئولان طالبان، در این عملیات پنج عضو داعش کشته شده‌اند.

اخیرا نیز ژنرال مایکل کوریلا، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ارتش امریکا گفته است که داعش در افغانستان در کم‌تر از شش ماه دیگر می‌تواند منافع آمریکا یا دیگر کشورهای غربی را مورد هدف قرار دهد.

وی به سنای امریکا گفته است که توانایی داعش برای «عملیات بیرونی» در آسیا و اروپا سریعا در حال گسترش است.

/پایان پیام/

افغانستان طالبان گروه تروریستی داعش داعش در افغانستان آمریکا و داعش

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

آخرین اخبار

برگزیده ها