واکنش طالبان به تصویب قطعنامه ارزیابی اوضاع افغانستان
سخنگوی به تصویب قطعنامه جدید شورای امنیت در خصوص ارزیابی مستقل برای رسیدگی به چالشها در افغانستان واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، «ذبیحالله مجاهد»، سخنگوی طالبان در واکنش به تصویب قطعنامه جدید شورای امنیت در خصوص ارزیابی مستقل برای رسیدگی به چالشها در افغانستان گفته که اگر این ارزیابی به هدف همکاری انجام شود، دولت کابل همکاری خواهد کرد.
شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامهای را صادر کرده است که بر اساس آن چالشها در افغانستان مستقلانه ارزیابی خواهد شد.
مجاهد افزوده: امیدواریم که این ارزیابی برای همکاری با مردم افغانستان و نظام باشد، نه برای این که علیه نظام تبلیغات سیاسی صورت بگیرد، آنهم بر اساس گزارشهای نادرست.
اخیرا شورای امنیت سازمان ملل در نشست ویژه درباره افغانستان دو قطعنامه تصویب کرده است.
این شورا ماموریت یوناما را یکسال دیگر تمدید کرد و از دبیرکل این سازمان خواست برای افغانستان تیم ارزیابی تشکیل دهد، این تیم به جامعه جهانی توصیه خواهد کرد تا در قبال افغانستان رویکرد یکپارچه اتخاذ کند.
نشست شورای امنیت سازمان ملل روز پنجشنبه (۲۵ حوت) برگزار شد. اعضای شورای امنیت قطعنامههای این شورا درباره تمدید ماموریت یوناما و تشکیل تیم ارزیابی برای افغانستان را با اکثریت آرا تصویب کردند.
شورای امنیت سازمانملل از دبیر کل این سازمان خواسته است تا هر سه ماه یک بار از اوضاع افغانستان و فعالیتهای یوناما به این شورا گزارش بدهد.
گفتنی است که چندی پیش موسسه صلح جهانی با اشاره به فعالیتهای یوناما گفته بود که ممکن است شورای امنیت در صورتی به تمدید مأموریت این نهاد رأی مثبت بدهد که تغییراتی در نحوه عملکرد و برخورد با مسایل مربوط به افغانستان لحاظ شود.
/پایان پیام/
اخبار مرتبط
آخرین اخبار
-
1
تعطیلی شاهراه کابل – قندهار به دلیل وقوع سیل در زابل
-
2
د قوش تپه کانال د بشپړولو لپاره له طالبانو سره د ازبکستان ملګرتیا
-
3
طالبان: مخالف آموزش دختران نیستیم
-
4
بلینکن له افغانستانه د وتلو په هکله تحقیق د امریکې کانګرس ته لیږی
-
5
کودکان قربانی مواد منفجره عمل نکرده در غزنی و بدخشان
-
6
غبارروبی «مسجدالاقصی» در کابل؛ اقدام جهادی جوانان کابل برای همراهی با ساکنان قدس شریف
-
7
همکاری ازبکستان با طالبان برای تکمیل کانال قوشتپه
-
8
جستجوی طلا در تخار 8 نفر را به کام مرگ کشاند
-
9
بلینکن تحقیق درباره خروج از افغانستان را به کنگره آمریکا میفرستد
برگزیده ها
-
1
طالبان: مخالف آموزش دختران نیستیم
-
2
کودکان قربانی مواد منفجره عمل نکرده در غزنی و بدخشان
-
3
همکاری ازبکستان با طالبان برای تکمیل کانال قوشتپه
-
4
عملیات شبانه طالبان علیه داعش در کابل
-
5
رئیس بانک مرکزی افغانستان تغییر کرد
-
6
بازگشت 500 مقام دولت اشرف غنی به افغانستان
-
7
طالبان: ممنوعیت تجلیل از عید نوروز صحت ندارد
-
8
آزادی 190 مهاجر افغان از زندان پاکستان
-
9
کرزی در پیام نوروزی خواستار بازگشایی مدارس دخترانه شد