فارسی افغانستان العربیة English Türkçe
http://fna.ir/3cxcsr

بانک جهانی: نرخ تورم در افغانستان کاهش یافته است

بانک جهانی اعلام کرد که به دلیل ثبات پولی، کاهش قیمت جهانی مواد غذایی و سوخت در ماه‌های اخیر، بهبود تولید و ذخیرۀ مواده غذایی و در دسترس بودن کالاهای مورد نیاز در بازارها نرخ تورم در افغانستان کاهش یافته است.

بانک جهانی: نرخ تورم در افغانستان کاهش یافته است

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، بانک جهانی در گزارش تازۀ خود وضعیت اقتصاد افغانستان را بررسی کرده و بیان داشته که نرخ تورم در این کشور رو به کاهش است.

در این گزارش آمده است که نرخ تورم در ماه مارس سال جاری ۱.۹۴ درصد و در ماه فوریه ۳.۵ درصد بوده است، این در حالیست که در سال ۲۰۲۲ نرخ تورم در افغانستان ۱۸.۳ درصد بود.

در این گزارش آمده است که ثبات پولی، کاهش قیمت جهانی مواد غذایی و سوخت در ماه‌های اخیر، بهبود تولید و ذخیرۀ مواده غذایی و در دسترس بودن کالاهای مورد نیاز در بازارهای افغانستان می‌تواند دلایل سیر نزولی نرخ تورم باشد.

بانک جهانی در این گزارش نوشته است که از اوریل ۲۰۲۳ ارز افغانی در مقابل ارز دلار، ین چین و یورو کاهش اندکی داشته است و در مقابل در برابر سایر ارزها افزایش یافته است.

/پایان پیام/

افغانستان طالبان نرخ تورم در افغانستان

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

آخرین اخبار

برگزیده ها