به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، رضا عینالهزاده امروز در گفتوگو با خبرنگاران با تشریح بخشی از اقدامات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و تداوم پیگیری مصوبات در سالجاری، اظهار داشت: در راستای رفع موانع تولید 140 کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تشکیل شده در سال گذشته برگزار شده است و از 618 پرونده رسیدگی شده در جلسات یاد شده، 51 درصد مصوبات اجرایی شده و 44 درصد نیز در حال اجراست.
وی افزود: با توجه به نامگذاری سال جدید با عنوان سال تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها و اهمیت تحقق این امر و رونق بیش از پیش تولید در استان، امسال نیز برنامههای حمایتی مدون سازمان صمت در این حوزه با جدیت دنبال خواهد شد.
معاون امور صنایع سازمان صمت آذربایجانشرقی با اشاره به اقدامات اجرایی در بخش تامین مواد اولیه پایدار برای واحدهای تولیدی استان و خرید بیواسطه از بورس برای تداوم تولید، افزود: تعداد 154 واحد تولیدی اخیرا برای خرید مواد اولیه به بورس معرفی شدهاند و مجموع واحدهای استانی خریدکننده مستقیم از بورس 350 واحد صنعتی است.
وی از تعیین تکلیف بدهی معوق، امور مالیاتی، محیط زیست، تأمین اجتماعی، آب، برق و گاز به عنوان بخشی از موضوع مصوبات کارگروه در 12 ماهه سال جهش تولید یاد کرد و بیان داشت: همچنین به تعداد 300 فقره به ارزش 150 میلیون دلار در بخش اعطای معافیت گمرکی واردات ماشینآلات خط تولید و تکنولوژی ماده 119، محقق شده است.
اختصاص 3 هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید / 1200 میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره 18 برنامه تولید و اشتغال در استان آذربایجانشرقی
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانشرقی با تشریح نمای کلی از تسهیلات تبصره 18 و رونق تولید استان در 12 ماهه سال 99، تصریح کرد: 3 هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید و یک هزار و 200 میلیارد تومان تسهیلات تبصره 18 برنامه تولید و اشتغال از طریق کارگروه به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
عینالهزاده ادامه داد: در راستای یکی از برنامههای محوری وزارت صمت در سال گذشته با عنوان جهش تولید با تمرکز بر صنایع پیشران و منتخب و تداوم اقدامات حمایتی از صنایع استان از محل تبصره 18 برنامه تولید و اشتغال با رقم 585 میلیارد تومان، 90 درصد سهمیه استان در این بخش جذب شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین 570 میلیارد تومان نیز در بخش رونق تولید جذب شده است.
انتهای پیام/60001/س