پیام نه شرقی، نه غربی در لایه فرهنگی مورد بی‌توجهی قرار گرفته است

مدیرکل تبلیغات چهارمحال و بختیاری با اشاره به کمبود نشاط عفیفانه در جامعه، گفت: پیام نه شرقی نه غربی را فقط در لایه سیاسی پیگیری کردیم ‌و در لایه فرهنگی به آن توجهی نکردیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، حجت‌الاسلام مهدی طاهری عصر امروز در همایش «دخترخاله‌ها» که با موضوع الگوی زیست عفیفانه دختر مسلمان ایرانی در فرهنگسرای شهرکرد برگزار شد، گفت: یکی از ابعاد جدی برنامه‌ریزی فرهنگی که نیازمند تقویت بود مسئله بانوان بود که در این راستا قرارگاه بانوان در استان طراحی شد.  مدیرکل تبلیغات چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در قرارگاه بانوان ۲ کارگروه کودک و رصد بانوان شکل‌ گرفت تا مسائل مربوط به بانوان با عنوان«زن تشکیل حیات» احیا شوند.  وی اضافه کرد: در وهله اول ۶۰۰ مسئله مربوط به بانوان احیا و در آخر هفت مسئله اساسی مطرح شد و برای دختران ۱۶ تا ۲۴ سال که طبق آمار حدود یک‌سوم جمعیت استان را تشکیل می‌دهند برنامه‌ریزی شد.  طاهری بیان کرد: در گام اول در آبان‌ماه ۱۴۰۰، ۳۴۰ نفر از دختران حاج قاسم با شرکت در کارگاه‌های مختلف گفت‌وگو کردند و پس از آن مقر دختران در شهرستان‌ها و شهرهای مختلف استان تشکیل شد.  وی ادامه داد: تصمیم بر این بود که دختران حاج قاسم گردهمایی دخترخاله‌ها را شکل دهند چرا که به دلیل چالش جمعیت انسجام اجتماعی دچار مشکل شده است و حلقه رفیقانه که در دهه‌های گذشته با دختران فامیل بود گسترده شده است و دختران با کسانی دوست می‌شوند که خارج از شناخت خانواده‌هاست.
طاهری با اشاره به کمبود نشاط عفیفانه در جامعه، تصریح کرد: دختران ما سه الگو پیش رو دارند: الگوی دختر شرقی که برای دختر مسلمان ایرانی طراحی شده است، الگوی غربی که هیچ کدام برای دختر مسلمان ایرانی مناسب نیست چون ما پیام نه شرقی نه غربی را فقط در لایه سیاسی پیگیری کردیم ‌و در لایه فرهنگی به آن توجهی نکردیم  وی با بیان اینکه دختران سرمایه جامعه هستند، گفت: دختران ما می‌توانند با انسجام و همدلی مقابل دشمن بایستند و الگوی زیست دختر مسلمان ایرانی را فریاد بزنند.  پایان پیام/ ۶۸۰۳۵.
مهدی طاهری
20:37 - 24 تیر 1402

1 بازنشر
54 بازدید


1 پاسخ