به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، مراسم افتتاحیه نخستین رویداد تخصصی تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلان در سالن ۸ دی سپاه قدس گیلان برگزار شد.
سردار محمد عبدالله پور در این مراسم با بیان اینکه قبل از انقلاب تنها دو گروه سلطهگر و سلطهپذیر وجود داشت، اظهار کرد: امام این نظام سلطه ثابت را در دنیا بر هم زد و سلطه بیگانگان را نپذیرفت.
فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه چون ما نظام سلطهگری را قبول نداریم آنها با ما دشمن هستند، افزود: دشمنان میخواهند ما نباشیم و به همین دلیل سلطهگران بهاینترتیب نمیتوان مذاکره کرد.
وی با اشاره به ماجرای ترور سردار سلیمانی تصریح کرد: با این اقدام دشمن، وقتی دقیقتر میشویم میبینیم که دشمن ما حاضر است هر جنایت ممکنی را در دنیا انجام دهد و حتی داعشی ها در نزد آمریکاییها روسفید هستند.
عبدالله پور با بیان اینکه آمریکاییها حتی با همان کروات مذاکره و دیپلماتیشان، حیوانات کثیفی هستند، گفت: آمریکاییها روی بشر را از هر نوع جنایتی سفید کردهاند.
فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه ایران در حوزه دفاعی چنان سیلی محکمی به آمریکاییها زد که جرأت حتی یک شلیک به ما را ندارند، افزود: ما باید قوی باشیم تا بتوانیم موشک خودمان را بر سر آشیانه هواپیماییهای آنها شلیک کنیم.
وی با اشاره به اینکه فعالان فضای مجازی از مشکلات و تاریکیها گلایه نکنند، بیان کرد: هرکدام از ما اگر یک شمع روشن کنیم فضای تاریک موجود روشن خواهد شد و باید بدانیم که ما زمانی تنها در حدود دو یا سه نفر استاد در حوزه سواد رسانهای داشتیم اما امروز تعداد زیادی استاد در این حوزه داریم.
وی با بیان اینکه ما در حوزه اقتصاد امروز مشکل جدی داریم، گفت: این مشکل هم با تولید ملی حل خواهد شد و باید در این زمینه تلاشها بیشتر شود.
فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به کلیدواژههای نخستین رویداد تخصصی تولید محتوای دیجیتال بیان کرد: در بخش رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلان کلیدواژه بخش تولید بازی «شهدای مقاومت، ملت مقاومت»، در بخش انیمیشن کلیدواژه «باید قوی باشیم» و در بخش تولید نرمافزار کلیدواژه «رونق تولید و اقتصاد مقاومتی» محور کار است که با رمز یا فاطمه الزهرا آغاز شد.
حضور 15 تیم در بخش مسابقه رویداد تخصصی تولید محتوای دیجیتال گیلان
مسؤول مرکز فضای مجازی سپاه قدس گیلان نیز با بیان اینکه جغرافیای اصلی زیست مردم در سالهای اخیر به بخش فضای مجازی منتقلشده است، اظهار کرد: نفوذ 88 درصدی اینترنت نشاندهنده این تغییر است.
سجاد ستوده با اشاره به اینکه زیرساخت فضای مجازی در خارج از کشور است، افزود: کسانی که متولی فضای مجازی در کشور هستند در این خصوص همت خاصی ندارند.
وی با بیان اینکه وجود زیرساخت فضای مجازی در خارج از کشور نوعی تهدید جدی برای کشور است، گفت: تاراندن دشمن در فضای مجازی از موضوعات اصلی یکی از پنج لایه مهم در فضای مجازی است.
مسؤول مرکز فضای مجازی سپاه قدس گیلان با بیان اینکه یکی از این نهضتها، نهضت ایجاد سواد رسانهای در کشور است، گفت: وقتی دسترسیهای مناسب به زیرساختها نداریم ناچاریم باکار بیشتر بستر لازم برای حضور در این فضا را فراهم کنیم.
ستوده با اشاره به اینکه راهاندازی نهضت تولید محتوا از موضوعات دیگری است که به دنبال آن هستیم، بیان کرد: این رویداد نوعی مانور تولید محتوا در حوزه فضای مجازی است.
وی با بیان اینکه اگر قرار است حصر رسانهای دشمن شکسته شود باید محتوای فاخر و متنوع مبتنی بر پلتفرمهای مختلف صورت بگیرد، تصریح کرد: نهضت تولید محتوا به سالمسازی فضای مجازی کمک میکند و این کار به کمک فعالان حاضر در این حوزه صورت میگیرد.
مسؤول مرکز فضای مجازی سپاه قدس گیلان با بیان اینکه شرکتکنندگان در رویداد در سه بخش حاضرشدهاند، افزود: شرکتکنندگان در 48 ساعت آینده باید برنامه مناسب را تولید کنند و در اینجا فرآیند تولید محصول از تولید ایده تا تولید محصول داوری میشود.
ستوده با اشاره به اینکه سه تیم برتر در مسابقات کشوری حاضر خواهند شد، خاطرنشان کرد: در مرکز فضای مجازی سپاه به دنبال شناسایی استعدادهای توانمند جهت حمایت از این گروهها هستیم و ما آمادگی این را داریم که ظرفیت بسیج را در اختیار این گروههای توانمند قرار دهیم.
وی گفت: 15 تیم بعد از گزینشهای صورت گرفته در بخش مسابقه رویداد تخصصی تولید محتوای دیجیتال گیلان شرکت کردهاند.
هشت هزار فارغالتحصیل در حوزه فناوری اطلاعات داریم
مدیرکل فناوری اطلاعات استان گیلان نیز در این مراسم اظهار کرد: در بحث شبکه ملی اطلاعات دستگاههای مختلفی متولی هستند و وزارت ارتباطات بسترساز این شبکه ملی است.
فرزاد توکلی با اشاره به اینکه کار ما مثل زمینی است که شخم میزنیم اما بذر مناسب را در این زمین نمیکاریم، افزود: محتوای لازم در این بستر وجود ندارد و ما ناچاریم زیرساخت را حفظ کنیم اما باید همزمان به فکر تولید محتوا هم باشیم.
وی گفت: سهم ارزشافزوده حوزه کشاورزی 10 درصد است و در صنعت حدود 20 درصد است اما در حوزه خدمات ارزشافزوده بسیار بالاتر است و اهمیت حوزه فناوری اطلاعات در اینجا مشخص میشود.
مدیرکل فناوری اطلاعات استان گیلان با بیان اینکه هشت هزار فارغالتحصیل در حوزه فناوری اطلاعات داریم، تصریح کرد: یکی از حوزهها بازیهای رایانهای است و اکنون در دنیا ارزش بازیهای رایانهای 102 میلیارد دلار بوده است که سهم ایران در این حوزه فقط 80 میلیون دلار بوده است که نشان میدهد خیلی جای کار در این حوزه داریم.
انتهای پیام/84008