"میدان" باعث تقویت عرصه دیپلماسی در کشور شده است

امام جمعه همدان گفت: وحدت "میدان" و "دیپلماسی" توانسته گره‌های بزرگی را باز کند که مردم انتظار دارند گشایش‌های سیاسی به گشایش‌های اقتصادی نیز منجر شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی-سیاسی نماز جمعه این هفته در جمع نمازگزاران با گرامیداشت یاد و خاطر شهید بهشتی اظهار کرد: در مبارزه با فساد که رویکرد قوه قضائیه است و از دوره‌های گذشته شروع شده، نباید مردم حس کنند بین عموم مردم و برخی از مسئولان و نهادها تفاوت وجود دارد بنابراین مبارزه با فساد باید در همه رده‌ها یکسان باشد. وی با اشاره به اینکه برخورد قاطع با مفسد می‌تواند تامین‌کننده امنیت روانی جامعه باشد افزود: ممکن است امروز در بخش‌های مختلف با رانت‌خواری مواجه شویم و بخشی از ویژه‌خوارها و رانت‌خوارها در بخش‌های مختلف اقتصاد حضور داشته باشند که برخورد با آنها اعتماد جامعه را برمی‌انگیزند و اقتدار قوه قضاییه را تقویت می‌کند. امام جمعه همدان با بیان اینکه گاهی از موارد با فسادهای پیچیده مواجه می‌شویم که ممکن است پشتیبان‌های قانونی داشته باشد تصریح کرد: گاهی برخی از ساختارها که قانونی هم هست مشکلاتی ایجاد می‌کند و این موارد است که باید ورود جدی صورت گیرد. وی با بیان اینکه در مبارزه با فساد نیاز به سرعت عمل و اطلاع‌رسانی به مردم نیاز است ادامه داد: اگر ثابت شد فردی متهم است برخورد قاطع صورت گیرد و اگر فردی به عنوان متهم معرفی و سپس در روند رسیدگی مشخص شد که بیگناه است از ابتدا نباید اطلاع رسانی شود.
شعبانی با بیان اینکه برخی از مواقع پرونده‌ای مطرح می‌شود و مردم منتظر نتیجه هستند، اطلاع رسانی شود خاطرنشان کرد: در برخورد با مردم شرح صدر و تواضع با مردم نیاز است و منشور اخلاقی قوه قضائیه مورد انتظار است وی با اشاره به اینکه مردم در نظام اسلامی مافوق حساب می‌شوند گفت: در نظام اسلامی مردم ارباب رجوع هستند پس باید تواضع کرد و باید از افراد متدین تشکر کرد اما باید این رویکرد عمومی باشد. امام جمعه همدان در ادامه به حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین و اجازه ندادن پلیس فرانسه به برگزاری گردهمایی سالانه این گروه اشاره کرد و افزود: در ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ منافقین به صورت رسمی وارد مبارزه مسلحانه شدند و دست به اسلحه بردند و در جریان جنگ تحمیلی با صدام همکاری کردند و ۱۷ هزار هموطن و شهروند معمولی از کودک تا بزرگسال را به شهادت رساندند. وی با اشاره به اینکه شهید بهشتی، باهنر و رجایی را منافقین به شهادت رساندند تصریح کرد: از سال ۶۰ تاکنون هر زمان که در کشور اغتشاشی وجود داشته، رد پای این سازمان وجود داشته باشد و امروز به چه صورت و وضعیتی دچار شدند و اتفاق امروز نشاندهنده قدرت تلفیق میدان و دیپلماسی است. شعبانی با اشاره به اینکه نباید از قدرت میدان غفلت کرد افزود: به خاطر موشک هایپرسونیک هست که صدای دیپلماسی ما که ابزاری برای تحقق منافع ملی است، شنیده می‌شود و میدان می‌تواند کمک کند.
وی تصریح کرد: این اتفاقات نشان می‌دهد که غرب از براندازها قطع امید کردند چراکه گروه نفاق ابزار دست غربی‌هاست و ۴۲ سال است که به دنبال ضربه زدن به جمهوری بودند امام جمعه همدان با اشاره به اینکه غربی‌ها به دنبال انزوای جمهوری اسلامی است ادامه داد: نگاه دنیا به جمهوری اسلامی تغییر یافته و ایران به ریاست مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل انتخاب شد و در حالی که می‌خواستند صدای جمهوری اسلامی در دنیا شنیده نشود اما امروز می‌بینید تعاملات ما با چین، عربستان، آمریکای لاتین و کشورهای منطقه و کشورهای آفریقایی برقرار است. وی با اشاره به اینکه امروز کشور ما به عنوان نایب رئیس مجمع عمومی سازمان ملل انتخاب شد خاطرنشان کرد: کشور ایران به عنوان گزارشگر کمیته خلع سلاح انتخاب شده و همه اینها قدرت میدان، قدرت مردم و دیپلماسی است. شعبانی گفت: آنجا که مردم حضور داشتند و دولت پرکار بوده است و سیاست خارجی و برنامه دولت قابل توجه است ما موفق هستیم‌. وی با بیان اینکه رویکرد سیاست خارجی دولت قابل تقدیر است اظهار کرد: تعاملات با کشورهای منطقه و تغییر رویکرد ما باعث شد ما موفق شویم و امیدواریم این اتفاقات به بهبود وضعیت اقتصادی منجر شود. امام جمعه همدان با بیان اینکه هر وقت در کشور وحدت وجود داشت و همه جناح‌های سیاسی و مردم کنار هم بودیم به حل مشکلات کشور کمک شده است افزود: ما همه در کنار هم زندگی می‌کنیم و باید دست در دست هم مشکلات اقتصادی کشور را حل کنیم و راهکار آن وحدت و تعامل است.
وی با بیان اینکه گاهی از موارد دیپلماسی، میدان را متهم می‌کرد و متاسفانه وحدت وجود نداشت تصریح کرد: این وحدت امروز پاسخگو بوده و توانسته گره‌هایی باز شود و مردم انتظار دارند گشایش‌های سیاسی به گشایش‌های اقتصادی نیز منجر شود شعبانی در ادامه با بیان اینکه رسانه‌های دشمن از قدرت ایران به لرزه افتاده است ادامه داد: ترس بر این رسانه‌ها حاکم شدند و باقی دشمنان نیز همین را خواهند دید. وی با اشاره به اینکه دولت اقدامات بسیار خوبی در حوزه سیاست خارجی و بخش‌های دیگر انجام داده اما نباید از فرهنگ نیز غافل شد خاطرنشان کرد: انتظار مردم بر این است دولت در رویکردهای فرهنگی خود مجاهدانه عمل کند، باید گرانی‌ها حل شود اما نباید از حوزه فرهنگ غفلت شود. امام جمعه همدان به اجرای موفق گردهمایی ائمه جمعه هفت استان کشور در همدان نیز اشاره کرد. وی همچنین به اهمیت عید قربان اشاره و خواهان رعایت مسائل بهداشتی شد و گفت: عید غدیر را نیز باید با قوت جشن گرفت و در همه عرصه‌ها حضور داشت و فرزندان خود را در آن شرکت داد.  پایان پیام/۸۹۰۴۰/  .
امام جمعه همدان
15:11 - 2 تیر 1402

1 بازنشر
27 بازدید



1 پاسخ