همکاری اتاق بازرگانی اصفهان و سپاه برای تهیه و توزیع 120 هزار بسته حمایتی

در یکی از آخرین اقدامات خیرخواهانه در استان اصفهان که دامنه‌اش از استان هم خارج شده، پای کار آمدن فعالان اقتصادی است که با پرداخت 30 میلیارد تومان، 120 هزار بسته مواد غذایی برای نیازمندان فراهم کرده و با کمک نیروهای بسیج آن‌ها را توزیع کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، ماه رمضان در حالی به نیمه رسیده که در گوشه و کنار شهرهای ایران مردم نوع‌دوست مشغول تهیه بسته‌های معیشتی برای اقشار ضعیف و نیازمندان هستند، کمک‌هایی که هر سال به مناسبت ماه مبارک رمضان انجام می‌شد اما امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا در ابعاد بسیار بزرگ‌تری در حال انجام است. سخنان خیرخواهانه رهبر معظم انقلاب به مناسبت نیمه شعبان در اوج صدمات روحی، روانی، اقتصادی و اجتماعی بیماری همه‌گیر کرونا بار دیگر بارقه‌ای از امید به الطاف خداوندی و لزوم توجه بیشتر به نیازمندان در مواقع بروز بحران‌ها را در دل‌ها زنده کرد. کمیته امداد، بسیج، هیأت ها، خیریه‌ها، مساجد، هلال احمر، بهزیستی و سازمان‌های مردم نهاد، همه پای کار این همدلی آمده‌اند تا هر کس بنایی بر کمک داشته باشد بتواند در یکی از بسترها اقدام کند و از طرفی دامنه مخاطب گسترده تر شود. در یکی از آخرین اقدامات خیرخواهانه در استان اصفهان که دامنه‌اش از استان هم خارج شده، پای کار آمدن فعالان اقتصادی است که با پرداخت 30 میلیارد تومان، 120 هزار بسته مواد غذایی برای نیازمندان فراهم کرده و با کمک نیروهای بسیج آن‌ها را توزیع کردند. مجتبی کاروان عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان که مسؤولیت ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای اتاق بازرگانی را نیز برعهده دارد در رابطه با اقدامات صورت گرفته از سوی فعالان اقتصادی به خبرنگار فارس گفت: طی سه مرحله 120 هزار بسته برای افراد نیازمند تهیه و در حال توزیع است.
وی با بیان این که بخشی از بسته در طرح «کرامت حسینی» در روزهای گذشته توزیع شد، افزود: بخش دیگری از این حرکت شب گذشته با عنوان «مهر کریمانه امام حسن مجتبی (ع)» آغاز شده و همچنان ادامه دارد؛ جامعه هدف مرحله اول شهر اصفهان و در مرحله دوم شهرستان‌های اصفهان در نظر گرفته شده، 2 هزار بسته نیز به شهرستان ایوان ایلام ارسال شد کاروان با بیان این که بسته‌های توزیع شده شامل اقلامی همچون گوشت، مرغ، برنج، روغن و پنیر به ارزش 250 هزار تومان بوده، اضافه کرد: تأمین کننده مالی این بسته اعضای اتاق بازرگانی اصفهان هستند. عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: تاکنون 70 هزار بسته توزیع شده و در این گام، 50 هزار بسته دیگر در حال توزیع است که با توجه به حجم گسترده کار شاید تا پایان هفته به طول بینجامد. مسؤولیت ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای اتاق بازرگانی اصفهان در خصوص نحوه توزیع بسته‌های معیشتی اظهار داشت: سعی شده با درج در سامانه افراد شناسایی شوند و بسته‌ها با استفاده از ظرفیت بسیج درب خانه‌ها توزیع شود تا کرامت افراد نیز حفظ شود. انتهای پیام/۶۳۰۶۴/ج۲۰/.
توزیع 3400 بسته معیشتی در بندر دیر
05:49 - 21 اردیبهشت 1399

1 بازنشر
8 بازدید



1 پاسخ