به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، خداوند مقدرات انسان را در اجتماع و با اجتماع قرار داده و هیچ راهی جز باهم بودن برای انسانها نگذاشته و لازمه این با هم بودن نیز وجود رابطه و ارتباط است.
علاوه بر این، مقاصد و غرضهای هر فرد که به واسطه باورهایش تعیین میشود، جهت روابط و ارتباطات او رامشخص میکنند؛ بنابراین اگر فرد به اختلال در باور و مقصد دچار شود، به طور طبیعی نمیتواند با دیگران برخورد مناسبی داشته باشد.
کتاب «اصول و مهارتهای بلوغ با هم بودن»( مهارتهای بلوغ عاطفی با رویکرد ایمانی)، نوشته احمدرضا اخوت، نویسنده اصفهانی است که با تبیین مبانی و اصول شکوفایی «بلوغ با هم بودن» جهت کاربردی شدن مباحث در ابتدای هر فصل از کلام معصومین استفاده کرده و از میان آنها مهارتهایی در قالب تمرین پیشنهاد میکند.
در هر بخش و در خاتمه کتاب، فرد با پاسخ به پرسشهایی که مطرح شده است، میتواند با ارزیابی وضعیت موجود خود و فاصله آن با وضعیت مطلوب، سطح روابط خود را برای چنین بلوغی ارتقا دهد.
در قسمتی از کتاب میخوانیم:
هر فردی وقتی به دنیا میآید فرزند پدر و مادری است، هرکس صاحب فرزندی شود، پدر یا مادر میشود. هر فرزندی با تولد فرزند دیگر در خانواده، خواهر یا برادر میشود. فرزندان وقتی بزرگ میشوند، به مدرسه میروند، دوستانی پیدا میکنند و علاوه بر مفهوم خواهر و برادری با مفاهیم دوستی هم آشنا میشوند. همچنین با معلم خود انس گرفته عنوان شاگردی را تجربه میکنند.
هررابطهای که افراد پیدا میکنند بستری مناسب برای انواع فعالیتهایشان فراهم میشود و اگر هر یک از این رابطهها نباشد محدوده عمل آنها تنگ میشود. به عنوان مثال اگر کسی نتواند رابطه دوستی داشته باشد نمیتواند فعالیتهایی که بر این مبنا شکل میگیرد را انجام دهد یا اگر معلمی نداشته باشد یا معلمی نتواند شاگردی داشته باشد از فعالیتهایی محروم میشود.
هرکسی لازم است بتواند انواع رابطهای که میتواند داشته باشد را شناخته و نیز لازم است از آنها نهایت استفاده را ببرد.
انتهای پیام/۶۳۱۰۶/ج۲۰/