به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای اصفهان، امیرحسین حکمتیان معاون بهرهبرداری و توسعه فاضلاب آبفای استان اصفهان اظهار کرد: با پیگیریهای شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان از سازمان مدیریت و برنامهریزی طرح احداث تصفیهخانه فاضلاب شهر چادگان در سال ۱۳۹۱ دارای ردیف اعتباری شد و عملیات احداث آن از سال ۱۳۹۲ آغاز شد.
وی با بیان اینکه مراحل ساخت تصفیهخانه فاضلاب چادگان تاکنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، افزود: این تصفیهخانه پس از تکمیل و بهرهبرداری یکی از پیشرفتهترین تصفیهخانههای فاضلاب در کشور خواهد بود.
حکمتیان همچنین گفت: تاکنون ۳۵ کیلومتر از شبکه جمعآوری و خط انتقال فاضلاب شهر چادگان اجرا شده است و ساخت دو ایستگاه پمپاژ فاضلاب نیز در آینده نزدیک آغاز خواهد شد.
معاون بهرهبرداری و توسعه فاضلاب آبفای استان اصفهان ادامه داد: بر اساس بودجه تخصیص یافته تاکنون ۱۹ میلیارد تومان در خصوص اجرای طرح فاضلاب چادگان هزینه شده و شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به تمام تعهدات خویش در این زمینه عمل کرده است.
شهرداری مسؤول نظارت بر ورود فاضلاب خانگی در معابر و آبهای روان
وی با اشاره به احتمال سرازیر شدن فاضلاب به دریاچه پشت سد زایندهرود اعلام کرد: بر اساس قانون مدیریت پسماند، در شهرهایی که هنوز شبکه جمعآوری و تصفیهخانه فاضلاب ندارند و تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب قرار نگرفتهاند،نظارت و برخورد با کسانی که فاضلاب خانگی را در معابر و آبهای روان تخلیه میکنند با شهرداریهاست و باید با متخلفان احتمالی برخورد قانونی صورت پذیرد.
حکمتیان همچنین بر سلامت آب شرب شهروندان و روستاییان تحت پوشش سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ تأکید و مطرح کرد: مرکز بهداشت استان بر کیفیت و سلامت آب ۹۸ شهر و ۹۴۹ روستای استان اصفهان به ویژه ۵۸ شهر و ۳۸۰ روستایی که آب مورد نیاز آنها از رودخانه زایندهرود و تصفیهخانه آب اصفهان تأمین میشود نظارت کامل دارد و جای هیچگونه نگرانی نیست.
کیفیت و سلامت آب شرب اصفهان مورد تأیید مرکز بهداشت استان است
فهیمه امیری مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای استان اصفهان نیز در اظهاراتی گفت: مرکز بهداشت استان اصفهان به عنوان مرجع ناظر در سراسر استان اصفهان به صورت شبانه روزی کیفیت، سلامت و بهداشت آب شرب را مورد بررسی و کنترل قرار می دهد.
وی با اشاره به شایعاتی مبنی بر آلودگی آب شرب اصفهان که روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر شده و منجر به نگرانی هم استانیهای محترم شده است گفت : سلامت آب شرب مورد تایید مرکز بهداشت و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم استان میباشد و مردم به هیچ عنوان نگران سلامت آب شرب نباشند.
امیری با تاکید بر سلامت آب شرب مصرفی استان اصفهان گفت: کلرسنجی به صورت روزانه و نمونهبرداری میکروبی و شیمیایی به صورت ماهیانه و سالیانه از شبکه آب کلیه شهرها و روستاهای استان توسط مراکز بهداشت در استان انجام میگیرد و مرکز بهداشت استان اصفهان به عنوان مرجع ناظر در سراسر استان اصفهان به صورت شبانهروزی کیفیت، سلامت و بهداشت آب شرب را مورد بررسی و کنترل قرار میدهد.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای استان اصفهان تاکید کرد: آب شرب اصفهان کاملا سالم و بهداشتی میباشد و به محض ورود آب خام به تصفیه خانه آب باباشیخعلی، که جزء بزرگترین و پیشرفتهترین تصفیه خانههای خاورمیانه میباشد ، به منظور حذف آلایندهها ،کلیه فرآیندهای فیزیکی، شیمیایی و گندزدایی بر روی آب خام انجام شده و مورد تصفیه کامل قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: کلیه عوامل میکروبی، شیمیایی و آلایندهها در بدو ورود از طریق فرآیندهای فیزیکی ، انعقاد و لخته سازی، تهنشینی و گندزدایی از آب حذف میشوند و آب به صورت کاملاً سالم و بهداشتی در اختیار مردم قرار میگیرد.
امیری افزود: تصفیه خانه آب باباشیخعلی مجهز به سیستم ازنزنی به عنوان یکی از پیشرفتهترین روشها برای گندزدایی آب شرب است و در انتهای فرآیند تصفیه، برای حفظ کلر باقیمانده در شبکه آب شرب و جلوگیری از آلودگی ثانویه ، مجددا با کلر گندزدایی میشود.
انتهای پیام/۶۳۰۸۸/ح/