اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان شمالی

دانش‌آموزان خراسان‌شمالی از ثبت کتاب جا نمانند

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان‌شمالی گفت: تاکنون ۱۸۴ هزار و ۵۰۰ نفر ثبت کتاب انجام داده‌اند که حدود ۷ هزار و ۵۰۰ نفر هنوز ثبت نام خود را قطعی نکرده‌اند.

دانش‌آموزان خراسان‌شمالی از ثبت کتاب جا نمانند

ابوالقاسم اکبری، مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد به تشریح اقدامات پروژه مهر پرداخت و اظهارکرد: پروژه مهر شش کمیته فعال در حوزه‌های منابع انسانی، فضا و تجهیزات، ثبت نام، تایید صلاحیت‌ها، بهداشت و سلامت دانش آموزان، حوزه تربیتی و پرورشی دارد که با برنامه‌ریزی دقیق در هر حوزه، آماده بازگشایی مدارس و شروع سال تحصیلی جدید هستیم.

وی با اشاره به افتتاح آموزشگاه ۶ کلاسه بیدک با کمک دولت و بانک مسکن گفت: همچنین ۲۸ پروژه با بیش از ۱۶۰ کلاس درس و با اعتباری بالغ ۱۸۵ میلیارد تومان و با زیربنای ۲۳ هزار و ۴۰۰ مترمربع در استان به بهره‌برداری رسید. 

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان‌شمالی با بیان اینکه تمام تلاش برای محیا کردن زیرساخت‌های لازم جهت تحصیل در فضای مناسب دانش آموزان انجام شده است، افزود: ۲۵ هزار و ۱۵۸ قلم تجهیزات شامل بخاری، فرش سجاده‌ای، موکت، نمایشگر تعاملی، لوازم تاسیساتی، تجهیزات اداری و کلاسی و خوابگاهی، کامپیوتر و لپ تاپ برای مدارس استان ارسال شد.

اکبری مجموع هزینه این اقلام را به ارزش ۴۳۵ میلیارد ریال اعلام کرد.

وی در خصوص روز بازگشایی مدارس بیان داشت: یکم مهر ماه بازگشایی صددرصدی مدارس را داریم و همچنین جشن شکوفه‌های پایه اول ابتدایی روز چهارشنبه ۲۹ شهریورماه برگزار خواهد شد.

این مقام مسئول ادامه داد: همچنین ساعت بازگشایی مدارس در نوبت صبح ساعت ۷ الی ۱۲ و در نوبت عصر ساعت ۱۲ و ۱۵ دقیقه تا ساعت ۱۷ خواهد بود.

اکبری با بیان اینکه حدود ۹۰ درصد دانش آموزان ثبت نام خود را در مدارس قطعی و ثبت کتاب را انجام داده‌اند، تاکید کرد: اولیایی که ثبت نام دانش آموزان خود را قطعی نکرده‌اند و ثبت کتاب را انجام نداده‌اند، با توجه به روزهای پایانی شهریورماه حتما هرچه سریعتر جهت ثبت نام اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۸۴ هزار و ۵۰۰ نفر ثبت کتاب انجام داده‌اند که حدود ۷ هزار و ۵۰۰ نفر هنوز ثبت نام خود را قطعی نکرده‌اند.

پایان پیام/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        همراه اول