به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، پرویز یزدانپناه در نشستی که با حضور جانشین بسیج جامعه پزشکی و بازرس سازمان بسیج کشور برگزار شد، با تشکر از سردار خرمدل و مجموعه سپاه و بسیج گفت: اوایل شروع بیماری کرونا دست دانشگاه علوم پزشکی به لحاظ تجهیزاتی خالی بود به همین دلیل از امکانات سپاه و بسیج استفاده کردیم و با منتهی شدن به طرح شهید سلیمانی استفاده از این ظرفیت بیشتر شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: امیدواریم همکاری مجموعه بهداشت با سپاه و بسیج تداوم داشته باشد و به جایی برسیم که جلوی پیکهای بعدی بیماری گرفته شود یا اگر شرایطی به واسطه کرونای جهش یافته ایجاد شود آمادگی مقابله برای کاهش تلفات را داشته باشیم.
این مسئول با ابراز امیدواری از کاهش تلفات بیماری کرونا و تداوم این شرایط گفت: نگران بهمن و وارد شدن به پیک چهارم بیماری هستیم و با بازگشایی مدارس و برداشته شدن محدودیتها و عادی انگاری احتمال افزایش تلفات میرود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ظرفیت انجام تستهای بیشتر در استان وجود دارد، گفت: مشکلاتی مانند کمبود منابع و خودرو بود که خوشبختانه برطرف شد لذا توصیه میکنیم بر روی ردیابیهای هوشمند در سطح وزارت سرمایهگذاری شود.
وی در پایان با اشاره به تلاش همه مجموعه بهداشت و درمان استان برای ادامه روند مطلوب کنونی ابراز امیدواری کرد با همکاری بیشتر مردم و همچنین واکسینه شدن مردم شاهد ریشهکنی کرونا باشیم.
در ادامه محمدمهدی بانشی گفت: طرح شهید سلیمانی با حضور تیمهای مراقبتی، نظارتی و حمایتی در استان با مشارکت سپاه فتح و دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بعد از ۴۰ روز ثمرات ارزشمندی به همراه داشته است.
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: از جمله برکات این طرح میتوان به کاهش ۵۷ درصدی مراجعه به مراکز بهداشتی اشاره کرد، مراجعه به مراکز بهداشتی از یک هزار و ۲۸ مورد هفته اول آذر به به ۵۸۷ نفر در هفته سوم دی کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه کاهش ۶۵ درصدی موارد مثبت را شاهد هستیم، گفت: موارد مثبت از یک هزار و ۶۲۸ نفر به ۵۹۵ نفر کاهش یافت. همچنین بستریها از ۴۷۸ مورد هفته اول آذر به ۱۵۵ نفر رسید که بستریها ۶۸ درصد کاهش داشته است.
این مسئول با اشاره به کاهش ۷۹ درصدی مرگهای ناشی از بیماری کرونا گفت: مرگهای هفتگی ناشی از کووید ۱۹ از ۳۳ نفر به ۷ نفر کاهش یافت.
بانشی عنوان کرد: با اجرای مناسب طرح شهید سلیمانی در استان کهگیلویه و بویراحمد خوشبختانه هیچ یک از شهرستانها نارنجی نیست و کهگیلویه و بویراحمد ۷ شهرستان زرد و ۲ شهرستان آبی دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با مشارکت بسیج ۴هزار و ۷۰۰ بسته حمایتی، ۹ هزار و ۳۰۰ مورد بسته بهداشتی و ۳۰۶ هزار عدد ماسک توزیع شد.
وی از دو برابر شدن بازدیدها به دو هزار و ۸۷۵ مورد در هفته خبر داد و افزود: افزایش ۳ برابری پلمب اماکن متخلف به ۴۴ مورد در هفته و معرفی ۱۲۹ مورد به مراجع قضایی از دیگر برکات طرح بوده است
این مسئول از انجام ۴ هزار مورد رپیدست در استان خبر داد و گفت: از این تعداد ۶۹۰ نفر مورد مثبت بوده، ضمن اینکه بیش از ۴۰ هزار مورد جزوات آموزشی و ۸۰ مورد پمفلت اطلاعرسانی توزیع شد.
رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تاکنون ۲۳ جلسه کارگروه استانی و ۷۲ جلسه قرارگاه شهرستانی بیش از ۶۸۰ مصوبه برگزار شده است.
این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: رعایت پروتکلها از ۹۰ درصد به ۸۹.۳ درصد کاهش داشته که کاهش رعایت پروتکلها نگران کننده است.
انتهای پیام/۸۲۰۲۴