به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج ، علیرضا دبیر ظهر امروز در جلسه ساماندهی امور جوانان و دیدار با استاندار کردستان ضمن مهم برشمردن ورزش و تاثیرات مثبت بر زندگی جوانان افزود: رشد و توسعه ورزش استان نیازمند سرمایه گذاری در این بخش است، بطوریکه هر ریالی که امروز در ورزش هزینه شود می توان در آینده برداشت کرد و هزینه های آینده در بخش آسیبهایی مانند مواد مخدر و اعتیاد کاهش یابد.
وی با اشاره به اینکه کردستان در ورزش کشتی از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است اظهار کرد: کردستان میتواند در کشتی بدرخشد و مدال طلا کسب کند.
دبیر با بیان اینکه کشتی جز ورزشهایی است که تمام قومیتها را کنار میگذارد بر احیا ورزش کشتی استان تاکید کرد.
وی حفظ کشتی در کردستان و احیا این ورزش در جامعه و ترغیب و تشویق جوانان به این ورزش را نیازمند حمایتهای استاندار، مدیرکل ورزش و جوانان، هیات کشتی و در ضلع دیگر حمایت فدراسیون کشتی است و در این مسیر فدراسیون در راستای تعالی ورزش کشتی استان از هیچ حمایتی دریغ نخواهد کرد.
رییس فدراسیون کشتی بر برگزاری مسابقات کشتی در رده سنی نونهالان و نوجوانان در استان تاکید کرد و گفت: برگزاری مسابقات برای این رده سنی به تشویق و تقویت روحیه آنها به ورزش کمک میکند.
وی با بیان اینکه خاستگاه کشتی ایران است و از دوران هخامنشی تاکنون این کشتی در فرهنگ ما جای داشته است، اظهار کرد: حفظ و احیا ورزش کشتی استان باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
دبیر همچنین سرمایهگذاری بخش خصوصی در فوتبال را ضروری دانست و گفت: کشورهایی مانند روسیه، آمریکا و چین فوتبال قوی ندارند اما در المپیک حضور دارند.
به گفته دبیر، خاستگاه ورزش تکواندو کره جنوبی، خاستگاه جودو ژاپن و رشته فوتبال از انگلیس و بسکتبال از آمریکا آغاز شده است اما ورزش کشتی در ایران زمین و در دوران هخامنشی قدمت دیرینهای دارد.
رییس فدراسیون کشتی رسالت رسانههای جمعی را در اطلاع رسانی ورزش بسیار مهمتر ارزیابی کرد و گفت: رسانهها باید مطالبهگری کنند و وضعیت ورزش را در استان بخوبی رصد کنند.
برخی مسوولان به مسایل جوانان بیاعتنا هستند
مدیرکل ورزش و جوانان نیز گفت: برخی مسوولان ادارات استان نسبت به امور جوانان و حوزه ورزش بی اعتنا و بی رغبت هستند.
حامد جولایی با اشاره به اینکه امروز در حاشیه شهرهای استان با معضلات اجتماعی زیادی ( اعتیاد، طلاق، اشتغال و ازدواج) مواجه هستیم اظهارکرد: همه مدیران استان در پیشگیری از این آسیب ها و ساماندهی امور جوانان مسوول هستند.
به گفته وی ، ۲۱ دستگاه عضو ستاد ساماندهی امور جوانان هستند و تمام کارهایی که مربوط به امور جوانان است در این جلسه باید تصویب شود اما برخی از مسوولان در این جلسه حضور ندارند.
ورزش باید در اولویت کاری مسولان قرار گیرد
رییس هیات کشتی استان کردستان گفت: اگر حوزه ورزش در اولویت برنامههای مسوولان قرار گیرد و سرانه ورزشی افزایش یابد بسیاری از بزهکاری ها و انحرافات اجتماعی کاهش مییابد.
جمشید خیرآبادی با اشاره به اینکه در کشورهای توسعه یافته حوزه ورزش در اولویت ویژه قرار دارد گفت: این کشورها به دلیل توجه به ورزش توانستهاند موفقیتهای زیادی کسب کنند.
وی اظهار کرد: امروز به دلیل تحریمهای اقتصادی و نداشتن درآمد پایدار سهم کمتری به ورزش اختصاص یافته است.
وی خواستار توسعه زیرساختهای ورزشی و توجه بیشتر به ورزش جوانان شد.
افق تمدن اسلامی مبتنی بر هویت دینی است
مدیر حوزههای علمیه کردستان هم گفت: پس از پایان و افول تمدن غربی تمدن اسلامی که مبتنی بر هویت دینی است میتواند وارد عرصه شود.
حجتالاسلام رنجبر با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری گفت: از آنجا که دشمنان نظام همواره درصدد خاموش کردن موتور محرکه انقلاب بودند، مقام معظم رهبری با صدور بیانیه گام دوم انقلاب پویا و زنده بودن انقلاب را گوشزد کردند.
به گفته وی، بیانیه گام دوم انقلاب بیانگر آنست که انقلاب پس از ۴۰ سال انقلاب پویا و متحرک است.
رنجبر افزود: مسیر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب و سهم انقلاب در تمدنسازی بوضوح ترسیم شده است.
۲۳۳۰/۸۵