اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

معامله قرن نماد ناکامی آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در تسلط بر منطقه است

کارشناس مسائل سیاسی استان مرکزی گفت: معامله قرن نماد ناکامی آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در تسلط بر منطقه و یهودی سازی فلسطین با ابزار قتل و کشتار است و نشان می‌دهد که مقاومت همچنان زنده است.

معامله قرن نماد ناکامی آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در تسلط بر منطقه است

عباس خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: موضع ما در قبال مسئله فلسطین که مسئله جهان اسلام است همان موضع مقام معظم رهبری است و با ارائه برخی طرح‌های نمایشی و مزورانه‌ای مثل معامله قرن این موضع تغییر نخواهد کرد.

وی افزود: ما همچنان معتقدیم که راه حل مسئله فلسطین همان راه حلی است که رهبر معظم انقلاب و جمهوری اسلامی ارائه کرده است و طرح‌هایی چون معامله قرن توانایی حل مسئله فلسطین و مناقشات موجود را ندارد و به سرنوشت همه طرح‌هایی دچار خواهد شد که تاکنون توسط آمریکایی‌ها ارائه شده بود.

کارشناس مسائل سیاسی استان مرکزی ادامه داد: تجربه گذشته نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها بارها طرح‌های مختلفی را ارائه و به مردم فلسطین تحمیل کردند و نه تنها نتوانستند این مسئله مهم را حل کنند بلکه بر دامنه تنش‌ها و مناقضات افزودند، لذا ما امیدی به حل مسئله فلسطین با طرح‌های چون معامله قرن نداریم.

خسروانی گفت: معامله قرن یک نقشه‌ آمریکایی-صهیونیستی برای یهودی‌سازی فلسطین و قدس عزیز است که بهتر است از آن به عنوان توطئه‌ معامله‌ قرن یاد کنیم و به تعبیر مقام معظم رهبری این توطئه هرگز محقق نخواهد شد، زیرا ایشان معتقدند که یهودی‌سازی فلسطین خواب آشفته‌ای است که دیده‌اند؛ نه آن اتّفاق می‌افتد نه معامله‌ قرن، باید به این طرح با یک نگاه کاملا بدبینانه نگریست، زیرا این معامله قرن توطئه‌ استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل برای  یهودی‌سازی فلسطین است.

وی با تاکید بر اینکه معامله قرن نماد ناکامی آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در تسلط بر منطقه و یهودی سازی فلسطین با ابزار قتل و کشتار است و نشان می‌دهد که مقاومت همچنان زنده است، بیان کرد: صهیونیست‌ها بیش از هفت دهه است که فلسطین را اشغال کرده‌اند و با زور اسلحه و ترور توانسته‌اند مناطق تحت نفوذ خود را افزایش داده و با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس، کماکان به اشغالگری خود ادامه می‌دهند، ولی در برابر مقاومت مردم فلسطین ناتوان شده‌اند و دست به فریب کاری و حیله‌گری می زنند.

کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: آنها اگر می‌توانستند با ابزار سلاح و کشتار مردم به خواسته‌های خود برسند هرگز از در معامله و گفتگو در نمی‌آمدند.

خسروانی افزود: ما وظیفه داریم که با افشاگری و آگاه سازی افکار عمومی دنیا بگوییم که فلسطین همچنان در رأس همه مسائل سیاسی مسلمانان است و اثبات کنیم که معامله قرن یک حیله و فریب جدید است که به دنبال تضییع حقوق مردم فلسطین و بدست آوردن هر آن چیزی است که با سلاح نتوانستند بدست آورند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        همراه اول