به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، علی معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری مازندران بعدازظهر امروز در جلسهای که با حضور معاونان پژوهش و فناوری دانشگاههای استان بهصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: هدف از اجرای طرح "گرنت جوانه" که بخشی از طرح گرنت فناوری است، حمایت و کاربردی کردن پایاننامههای تحصیلات تکمیلی و بسط و توسعه توان ملی در حوزه نوآوری و کارآفرینی و ارتقای ظرفیت توسعه فناوری در دانشگاهها و مراکز پژوهشی است.
وی افزود: طرح جوانه گرنت فناوری، حمایتهای مالی بلاعوض از پایان نامههای تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با فناوری در حوزه "آی.تی" و "آی.سی.تی" که منجر به توسعه دانش فنی و تولید نمونه اولیه شوند، از طریق پارک علم و فناوری مازندران، وزارت علوم و پارک فناوری اطلاعات صورت میگیرد.
معتمدزادگان تصریح کرد: همه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پایاننامههای مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات داشته باشند، میتوانند با ثبتنام در طرح گرنت جوانه از حمایتهای این طرح برای اجرای پروژههای خود در قالب پایاننامههای فناورانه برخوردار شوند.
به گفته این مسؤول، توجه به توسعه و تجاریسازی فناوری در حوزه پژوهشی و تقویت جریان کارآفرینی و نوآوری در مراکز پژوهشی، کمک به تقویت کیفی پارکهای علم و فناوری، ارتقای سطح همکاری پارکها با دانشگاهها، حمایت از تکمیل زنجیره تامین و ارزش سازمانهای اجرایی و حمایت از فعالیتهای تحقیق و توسعه شرکتهای دانشبنیان از اهداف گرنت فناوری است.
گفتنی است؛ پارک علم و فناوری مازندران، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، پارک فناوری فاوا از مشارکتکنندگان در تامین منابع هستند و صندوق پژوهش و فناوری مازندران عاملیت مالی گرنت جوانه را بر عهده دارد که از پایاننامههای کارشناسی ارشد ۱۵۰ میلیون ریال و از رسالههای دکتری ۳۰۰ میلیون ریال حمایت بلاعوض دارد.
انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج