نماینده ساری و میاندورود: مدیریت پسماند ابر چالش مازندران است

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالش‌های استان در بحث پسماند، گفت: این موضوع به محیط زیست و سلامت مردم ضربه زده است، در ساری ماهانه ۱۰ میلیارد تومان هزینه حمل زباله پرداخت می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، منصورعلی زارعی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی بعدازظهر امروز در جلسه شورای اداری در استانداری مازندران اظهار کرد: دولت تلاش زیادی برای توسعه در کشور در دستور کار دارد و در میدان این موضوع را ثابت کرده که کارآمد است و در کنار آن دشمن هم تلاش دارد که دولت را به چالش بکشاند. وی تصریح کرد: در شاخص‌های مختلف استان مازندران نسبت به دیگر استان‌ها عقب است. نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه مازندران در ۱۴ محصول رتبه اول را دارد،گفت: از ۵ میلیون مرکبات تولیدی کشور حدود ۳ میلیون تن مربوط به این استان است. وی خاطر نشان کرد: از ۳ میلیون تولیدی برنج کشور حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن مربوط به استان است، اما کشاورزان ما برای فروش مشکل دارند. زارعی با اعلام اینکه برای توسعه استان نیاز به سرمایه‌گذاری داریم، گفت: در سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال نسبت به دیگر استان‌ها عقب هستیم. وی اضافه کرد: سرمایه‌گذاری و تولید در استان ضعیف است در پروژه‌های هفته دولت کمتر به تولید پرداخت شده است برای توسعه استان نیاز به سرمایه‌گذاری اساسی داریم. نماینده مردم ساری و میاندورود ادامه داد: از ظرفیت سرمایه‌گذاری غیرمولد باید برای توسعه استان استفاده شود، وزارتخانه‌ها در استان مازندران هلتداری می‌کنند و این با طرح توسعه استان منافات دارد. وی خاطر نشان کرد: در بحث آب و برق در شهرک‌های صنعتی مشکل داریم و همچنین در ساخت مسکن بسیار ضعیف هستیم.
زارعی ادامه داد: در استان گاهی برای تامین نان و داور مشکل داریم برخی مواقع بومی‌های استان به دلیل حضور گردشگر دچار مشکل هستیم وی با اشاره به چالش‌های استان در بحث پسماند،گفت: این موضوع به محیط زیست و سلامت مردم ضربه زده است، در ساری ماهانه ۱۰ میلیارد تومان هزینه حمل زباله پرداخت می‌شود. پس از سفر رئیس جمهور و در بازدید از کارخانه زباله‌سوز مقرر شده که ظرف ۶ ماه این کارخانه باید به بهره‌برداری برسد، اما حدود ۱۸ ماه از این سفر گذشته اما هنوز این پروژه به بهره‌برداری نرسیده است. نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی خواستار حمایت از تولیدکنندگان برنج شد و گفت: ۳ میلیون تن مرکبات روی درختان قرار دارد باید برای این موضوع چاره‌اندیشی شود. پایان پیام/م.
منصورعلی زارعی نماینده مجلس شورای اسلامی
17:08 - 21 شهریور 1402

2 بازنشر
56 بازدید



1 پاسخ