به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی دانشگاه زابل، در این طرح از کمپوست تولیدکنندگان قارچ که برای یک سال از آن استفاده شده و دو ساله هستند بهره گرفتهاند که این کار باعث کاهش هزینههای تولید شده است.
افشین تدین دانشجوی رشته زراعت دانشگاه زابل یکی از خصوصیات این روش ابداعی را علاوه بر سادگی آن، عدم نیاز به فرآوری زیاد و یا معمول کمپوست قارچ عنوان کرد.
معاون پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل نیز گفت: یکی از مهمترین فعالیتهای دانشگاه زابل، حمایت از پروژههای تحقیقاتی و پژوهشی است که جنبه کاربردی داشته و متناسب با نیاز روز جامعه باشد.
علیرضا کریمیان افزود: از این قبیل پروژهها و طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی، از نظر علمی با حضور اساتید دانشگاه و از نظر موقعیت، با در اختیار قرار دادن محل اجرا و آزمایشگاه، پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل حمایت میکند.
انتهای پیام/75005/صا/ث3001