به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان، محمد جهانتیغی در نشست با مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 11 در زاهدان به منظور هماندیشی در راستای استانداردسازی مشاغل صنف نانوایان گفت: یکهزار و 200 نفر از سال 90 تاکنون بنا بر تفاهمنامه منعقده بین این سازمان با سازمان غله و با همکاری اتحادیه نانوایان مهارتهای آموزشی را فرا گرفتند که این اداره کل برای ادامه استانداردسازی این روند آمادگی لازم را داراست.
وی ادامه داد: معرفی شاغلان در صنف نانوایان به منظور فراگیری استانداردهای لازم در پخت نان و افزایش بهرهوری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی را بسیار تاثیرگذار و ضروری دانست و در این نشست آمادگی سازمان متبوع خود به منظور برگزاری دورههای آموزشی را اعلام داشت.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنیبر اصلاح الگوی مصرف در زمینه کاهش ضایعات نان مصرفی کشور، تفاهمنامه آموزش نانوایان بین سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران در سال 89 برای مدت پنج سال منعقد شد که در این راستا 15 استاندارد آموزشی تهیه و تدوین شده است.
وی افزود: این 15 استاندارد شامل آموزش کارگر پیشکار واحدهای تولید نان، کارگر خمیرگیر و چانهگیر لواش، کارگر ناندرار و نان پهنکن لواش، شاطر نان لواش، کارگر خمیرگیر و چانهگیر تافتون، کارگر ناندرار و نان پهنکن تافتون، شاطر نان تافتون، کارگر خمیرگیر سنگک، کارگر ناندرار سنگک، شاطر نان سنگک، کارگر خمیرگیر و چانهگیر بربری، شاطر نان بربری، کارگر وردست فانتزی، کارگر فردار فانتزی و شاطر نان فانتزی است.
جهانتیغی خاطرنشان کرد: در همین راستا اداره کل آموزش فنی و حرفهای با هماهنگی ادارات غله و اتحادیههای نانوایی شهرستانها با اتمام تدوین استانداردهای آموزشی و تامین مربیان آموزش دیده به طور رسمی شروع به آموزش نانوایان کرده است و تاکنون نقش مهمی در کیفیت پخت نان ایفا کرده است.
انتهای پیام/75009/م/پو3002