سید عباس حسینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: راهاندازی این کارخانه در سال جدید باید به جد مورد توجه شهرداری بجنورد قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه کارخانه آسفالت شهرداری بجنورد در حوالی مطرانلو در سال 88 راهاندازی شده است، بیان داشت: متأسفانه به دلیل نامعلوم فعالیت این کارخانه آسفالت متوقف شده که به دلیل توقف فعالیتهای این واحد عملا حدود 9 میلیارد ریال به شهرداری خسارت وارد شده است.
رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر بجنورد ادامه داد: دلیل این امر کوتاهی شهرداری و دستگاههای مرتبط با امر نظارت بوده است.
وی گفت: تاکنون چندین بار با مسئولان شهرداری در این باره مذاکره کردهایم اما تاکنون نتیجهای نداده است و هیچگونه استفادهای از این کارخانه که با سرمایهگذاری بالایی اجرا شده، نمیشود.
حسینی با تأکید بر اینکه شهرداری با راهاندازی سریعتر کارخانه آسفالت شهرداری از وارد شدن خسارات بیشتری جلوگیری کند، اظهار کرد: هزینههای بالایی صرف کارخانه آسفالت بجنورد شده از این رو انتظار میرود تا متولیان شهرداری در این زمینه تدبیری بیندیشند.
این مسئول با بیان اینکه در سال 85 زمانی که برای بار دوم مسئولیت شهرداری بجنورد را پذیرفتم به واسطه نیاز شدید شهرداری به ماشینآلات حدود 130 دستگاه انواع ماشینآلات و خودرو خریداری شد، بیان کرد: هدف از این کار دو برابر کردن توان شهرداری برای فعالیتهای عمرانی بود.
رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر بجنورد با بیان اینکه کارخانه آسفالت واقع در حوالی روستای مطرانلو هم با هدف افزایش تولیدات آسفالت و اجرای طرحهای نهضت آسفالتسازی شهر انجام شد، اضافه کرد: حرکتهای خوبی برای آسفالت معابر بجنورد به ویژه مناطق حاشیهای انجام شد.
حسینی گفت: با این همه اکنون پس از چند سال شاهد توقف در فعالیتهای کارخانه آسفالت شهرداری بجنورد در مطرانلو بوده که واقعا به نفع شهرداری و مردم نیست.
به گزارش فارس؛ شهر بجنورد مرکز استان خراسان شمالی با دارا بودن دو منطقه شهری و همچنین شهرداری مهر 232 هزار نفر جمعیت دارد.
انتهای پیام/63002/ذ30/ف4004