به گزارش خبرگزاری فارس از رودسر، این شهرستان در شرق گیلان قرار دارد و سومین شهر وسیع این استان است که از چهار بخش مرکزی، کلاچای، چابکسر و رحیمآباد است.
رودسر دارای تاریخ بسیار دوری است و یکی از روستاهای این شهرستان به نام «تمیجان» در زمان شاه عباس اول دارای ضرابخانه بود که سکههای ضرب شده در این محل موجود است.
مردم رودسر دارای عواطف و پای بند به اصول مذهبی هستند و این موضوع را «رابینو» جهانگرد مشهور در سفر خود به شهرستان رودسر عنوان کرد که «مردم رودسر به ملایمت طبع و علاقهمندی به مذهب معروف هستند».
رودسر دارای تنوع محصولات است و در بازار هفتگی «یکشنبهبازار» محصولات بافت چادرشب، حصیر، جوراب پشمی، زنبیل، نمدبافی و تولید انواع سرامیک و سفال و... عرضه میشود.
فرماندار رودسر این شهرستان را دارای جاذبههای گردشگری و تاریخی زیادی خواند و گفت: منطقه بسیار پرجاذبه سفیدآب رحیمآباد و آبشار زیبای آن با چشمههای زلال و متعددی که از کوههای پر برف سرچشمه میگیرد و از بین جنگلهای انبوه میگذرد از جاذبههای منحصر بهفرد رودسر است.
امیر جانبازی ساحل رودسر را بسیار زیبا و مقصد بیشتر گردشگران خواند و تصریح کرد: هر ساله ساحل بسیار آرام و زیبای رودسر به طول 40 کیلومتر پذیرای تعداد مشتاقان دریا است.
وی با اعلام آمادگی شهرستان رودسر برای پذیرایی از مسافران نوروزی خاطرنشان کرد: مراکز اقامتی، هتلها، مسافرکاشانه و... برای پذیرایی از مسافران و گردشگران نوروزی آماده است و با توجه به اینکه چابکسر رودسر از ورودیهای گیلان است تمام دستگاههای خدماترسان برای این امر فعال هستند.
فرماندار رودسر گنبد پیرمحله را از نقاط تاریخی این شهرستان و از عجایب هفتگانه گیلان عنوان کرد و یادآور شد: ساخت گنبد مربوط به دوره کیانیان بوده و به صورت هشت ضلعی است و قلعه «بندبن» در بندبن قاسمآباد با برجی به ارتفاع 12 متر که ظاهراً در زیر قلعه راهها و دالانهایی برای تردد وجود داشته، از جاذبههای زیارتی و تاریخی رودسر محسوب میشود.
به گزارش فارس، پل آجری تمیجان که ساخت آن مربوط به دوره صفویه است از جاذبههای تاریخی رودسر محسوب میشود و بقاع متبرکه سیده بیبی سکینه، آقا سید معین، سید مرتضی، سید محمد، سید عبدالله، سید نصرکیا و... از جاذبههای زیارتی رودسر است.
انتهای پیام/2300/ق30/ض1002