به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان شامگاه امروز در افتتاحیه این نمایشگاه اظهار داشت، این نمایشگاه در قالب 30 غرفه و در راستای معرفی صنایع دستی استان کردستان به مسافران و مهمانان نوروزی استان برپا شده است.
به گفته فرهاد حامدی، ایجاد زمینهای عادلانه برای فروش صنایع دستی و محصولات صنعتگران استان و نیز ارتباط مستقیم صنعتگران با مخاطبان خود از دیگر اهداف برپایی نمایشگاههای صنایع دستی و هنرهای سنتی در کردستان است.
وی اضافه کرد: در مجموع حدود 100 غرفه فروش و نمایش صنایع دستی توسط معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی استان در سطح شهرستانها برپا شده است.
حامدی خاطرنشان کرد: با مشارکت بخش خصوصی هم حدود 160 غرفه در شهرستانهای بانه، مریوان و بیجار نیز برپا شده است.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان، گلیمبافی، پوشاک محلی، نازککاری چوب، سفال و سرامیک، سراجی سنتی، زیور آلالت سنتی و کلاشبافی را از جمله غرفههای نمایشگاه عنوان کرد و گفت: غرفههای ورکشاپ هم برای آموزش علاقهمندان و نیز آشنایی با چگونگی ساخت صنایع دستی رشتههای سفالگری، کلاشبافی و هنرهای چوب در این نمایشگاهها ایجاد شده است که علاقهمندان به این رشتهها به ویژه کودکان میتوانند از آموزشهای رایگان برخوردار شوند.
حامدی یادآور شد: 8 غرفه از 100 غرفه صنایع دستی استان در عمارت خسروآباد در سنندج و از اساتید و صنعتگران شاخص کردستان که آثار آنان مهر اصالت ملی و یا یونسکو دریافت کردهاند، قرار دارد.
گفتنی است، نمایشگاههای عرضه صنایع دستی استان کردستان تا پایان تعطیلات نوروز دایر است.
انتهای پیام/79001/ط20/ژ1001