قاچاق یکی از ابزارهای مهم جنگ نرم دشمنان است/ بیکار شدن یک نفر به ازای هر 1000 دلار قاچاق

مدیرکل فرهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق ارز و کالا با اشاره به اینکه قاچاق ارز و کالا با دو هدف اقتصادی و فرهنگی از سوی دشمنان انجام می‌شود، گفت: این امر یکی از ابزارهای مهم جنگ نرم دشمنان است.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، عبدالمجید نگارش‌نژاد دقایقی پیش در برنامه اندیشه‌های آسمانی در مسجد دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: ستاد مرکزی قاچاق کالا و ارز به فرمان مقام معظم رهبری در سال 81 تأسیس شد و هدف آن مبارزه علیه قاچاق کالا و ارز در کشور بود که به عنوان یکی از محکم‌ترین فرمان‌های مقام معظم رهبری محسوب می‌شود.وی با بیان اینکه مبارزه علیه قاچاق کالا و ارز بر همه مردم امری واجب و شرعی است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری بارها درباره این حکم صحبت کرده‌اند که این امر نشان‌دهنده اهمیت فراوان جلوگیری از قاچاق در کشور است.مدیرکل فرهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق ارز و کالا با اشاره به اینکه قاچاق ارز و کالا با دو هدف اقتصادی و فرهنگی از سوی دشمنان انجام می‌شود، گفت: این امر یکی از ابزارهای مهم جنگ نرم دشمنان است.نگارش‌نژاد با اشاره به اینکه پس از انقلاب صنعتی مازاد تولید به دیگر مشکلات همچون تورم و بیکاری در کشورهای توسعه‌یافته اضافه شد، افزود: کشورهای تولیدکننده مجبور بودند برای آنکه سلیقه مردم را در کشورهای در حال توسعه تغییر دهند فرهنگ استفاده از کالا را در آن ایجاد کنند تا بتوانند کالای خود را بفروشند.وی اضافه کرد: قاچاق کالا از طریق مسیرهای غیرقانونی از سوی دشمن انجام می‌شود که علاوه بر مشکلات اقتصادی همچون بیکاری و ... سبب می‌شود که عوارض دولت پرداخت نشود در نتیجه درآمدها و خدمات دولت گسترش پیدا نکند.
مدیرکل فرهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق ارز و کالا این امر را نوعی جنگ اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه بسیاری از تولیدکنندگان در کشورهای غربی کالاهای ارزان‌قیمت، بی‌کیفیت و غیراستاندارد خود را به کشورهای در حال توسعه وارد می‌کنند که از آن جمله می‌توان به مواد غذایی، لوازم آرایشی و مشروبات الکلی اشاره کردوی با ابراز تأسف از برخی کالاهای قاچاق که مورد استفاده بیشتر مردم ایران قرار می‌گیرد، افزود: متأسفانه کشورهای خارجی با بیمه کردن برخی از کالاهای قاچاق خود سعی می‌کنند علاوه بر زیر پوشش قرار دادن مشکلات اقتصادی مشکلات فرهنگی نیز در جامعه ایران اسلامی ایجاد کنند.نگارش‌نژاد بیان کرد: متأسفانه ایران یکی از رکورددارترین کشورها در مصرف لوازم آرایشی است که این امر علاوه بر وجود مضرات بهداشتی، مشکلات فرهنگی در جامعه اسلامی ایران ایجاد می‌کند.وی افزود: بر اساس آمارهای موجود در سازمان بین‌المللی کار به اندازه هر یک میلیارد دلار قاچاق یک میلیون نفر بیکار می‌شوند و فرصت شغلی خود را از دست می‌دهند لذا یکی از مهمترین مشکلاتی که قاچاق ارز و کالا در کشور ایجاد می‌کند جلوگیری از تولید و ارتقای میزان بیکاری در جامعه است.وی با ابراز تأسف از عدم شناسایی برخی از کالاهای قاچاق در کشور تأکید کرد: در حال حاضر دشمن جنگ خود را از سخت به نرم تغییر داده است و در این راستا تأثیرگذاری فرهنگی از اهمیت زیادی برایش برخوردار است.انتهای پیام/3138/غ40/پو3002.
قاچاق
13:01 - 3 شهریور 1394

1 بازنشر
2 بازدید



1 پاسخ