چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۵

استانها

مسئول امور اجرایی آرد ونان شادگان خبر داد

تشدید نظارت‌های کیفی از نحوه پخت نان در شادگان

مسئول امور اجرایی آرد ونان شادگان از تشدید نظارت‌های کیفی بر نحوه پخت نان در این شهرستان خبر داد.

تشدید نظارت‌های کیفی از نحوه پخت نان در شادگان

به گزارش خبرگزاری فارس از شادگان، عادل آلبوناصر عصر امروز در جلسه شورای آرد و نان که در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: نانوایان باید بحث کیفیت نان را جدی بگیرند و در این راستا بازرسی‌ها و نظارت‌های بیشتری از این مراکز در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی افزود: توجه به کیفیت و بهداشت نان باید در سرلوحه کاری نانوایی‌ها قرار گیرد و دراین زمینه هیچگونه کم‌کاری پذیرفتنی نیست.

مسئول امور اجرایی آرد ونان شادگان بیان کرد: پایین بودن کیفیت پخت، استفاده از نمک‌های غیرمجاز و جوش شیرین و کم فروشی از عمده تخلفات واحدهای نانوایی‌هاست که در اسرع وقت به تخلفات جاری رسیدگی خواهد شد.

وی ادامه داد: نانوایی‌هایی که اقدام به کم فروشی، نداشتن ترازوی دیجیتالی در محل، عدم رعایت وزن چانه و نان پخته شده، عدم کیفیت بخشی به نان و رعایت ساعت کار نکنند، سهمیه آنها قطع و در اختیار نانوایی‌های واجد شرایط قرار داده می‌شود.

آلبوناصر در پایان گفت: نان نقش اساسی در سبد خانوار داشته و اولیه‌ترین حقوق شهروندی مردم استفاده از نان مرغوب است و در این زمینه از نانوایان می‌خواهیم پخت نان با کیفیت و مناسب را به دست مردم شادگان برسانند.

انتهای پیام/72018/ج20/پو3002

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        همراه اول