اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس:

ایجاد منطقه آزاد تجاری در بهشهر ‌مشکل بیکاری را حل می‌کند

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه شهرستان بهشهر از نرخ بیکاری بالایی برخوردار است ایجاد منطقه آزاد تجاری می‌تواند به رفع مشکل بیکاری در منطقه منجر شود.

ایجاد منطقه آزاد تجاری در بهشهر ‌مشکل بیکاری را حل می‌کند

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، علی‌محمد شاعری بعد از ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس، مسؤولان اجرایی و اتحادیه‌های بخش کشاورزی با بیان اینکه از 15 استان مرزی کشور تنها مازندران منطقه آزاد تجاری ندارد، اظهار کرد: با توجه به اینکه بندر امیرآباد را داریم اما نمی‌توانیم این حق مسلم را به‌دست آوریم.

وی افزود: با توجه به اینکه شهرستان بهشهر از نرخ بیکاری بالایی برخوردار است ایجاد منطقه آزاد تجاری می‌تواند به رفع مشکل بیکاری در منطقه منجر شود.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی درباره انتقال آب دریای خزر به سمنان گفت: دلیلی ندارد با توجه به اینکه دو رئیس جمهور از استان سمنان هستند آب دریای خزر به این استان انتقال یابد.

شاعری انتقال آب دریای خزر به سمنان را باعث تحقیر مردم مازندران عنوان کرد و افزود: مازندران در رده‌بندی توسعه رتبه 15 را داراست که نتیجه آن 120 هزار بیکار در مازندران است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: روس‌ها وارد مازندران شدند تا محصولات استان را خریداری کنند اما یک تشکل قوی در استان نبود تا بتواند برای فروش محصولات استان با روس‌ها به توافق برسد.

وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی ورود خوبی برای کنترل واردات برنج داشت و وضعیت بازار برنج امسال بهتر از سال گذشته است.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش تولید مرکبات در استان، گفت: اگر تشکل‌ها  به‌صورت جدی پای کار نیایند افزایش تولید مرکبات به یک مشکل بزرگ تبدیل می‌شود.

شاعری خاطرنشان کرد: تشکل‌ها و اتحادیه‌های بخش کشاورزی باید محکم پای کار باشند و حق خود را از دولت مطالبه کنند.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در دولت یازدهم 15 درصد معادل 20 میلیون تن افزایش تولید محصولات کشاورزی داشته‌ایم ولی مشکل کنونی ما تنظیم بازار است.

وی با بیان اینکه در بازار سوءمدیریت حاکم است، گفت: اتحادیه‌ها و تشکل‌ها باید وارد عمل شوند و مازندران را به ظرفیت واقعی خود برسانند.

شاعری به تدوین برنامه‌های ششم توسعه در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس اشاره کرد و افزود: در برنامه ششم توسعه با همکاری دولت به نتایج خوبی در زمینه‌های آب، مدیریت جنگل، توسعه و تجهیز زیرساخت‌ها، بیمه محصولات کشاورزی و نظام‌مند کردن محصولات تراریخته ‌رسیدیم.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در بخش آب بازچرخانی آب با اولویت شهرهای ساحلی به تصویب رسید که هم به حفظ محیط زیست کمک می‌کند و هم کمبود آب را جبران می‌کند.

وی اضافه کرد: در بخش تنفس جنگل سالانه 20 درصد بهره‌برداری از جنگل را کاهش دادیم تا در یک دوره پنج ساله به صفر برسد.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: محصولات تراریخته باید نظام‌مند شود و از واردات افسار گسیخته آن جلوگیری شود.

شاعری گفت: تکمیل شبکه‌های یک و دو آبرسانی و احداث سد در مکان‌های مجاز در کمیسیون بررسی شد و 3 میلیارد دلار برای تجهیز زیرساخت‌ها در نظر گرفته شد.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت نامناسب سواحل‌ مازندران افزود: استان را راهبردی نگاه کنیم و با این نگاه استان را نجات دهیم.

وی با بیان اینکه  آب، کشاورزی، صنعت وابسته به کشاورزی و محیط زیست از اولویت‌های اصلی استان است، اظهار کرد: مازندران با کشاورزی سنتی به جایی نمی‌رسد بلکه باید الگوهای توسعه استان بازخوانی شود و صنایع وارد استان شوند.

شاعری ادامه داد: بخش کشاورزی را نمی‌توان بدون توجه به سایر بخش‌ها توسعه داد.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  صنعت، حمل و نقل و منطقه آزاد را باید به نتیجه برسانیم، افزود: در حال نتیجه گرفتن منطقه آزاد بودیم که یکباره پیشنهاد سه منطقه آزاد از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی مازندران مطرح شد که باعث ایجاد مشکل در معرفی منطقه آزاد در استان شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: از ظرفیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی به نفع توسعه استان بهره بگیریم.

دلاور حیدرپور افزود: با توسعه یک‌جانبه به نتیجه نخواهیم رسید بلکه باید توسعه متوازن را در پیشبرد کارها دنبال کنیم.

وی ادامه داد: توسعه کشاورزی نیاز به ابزار تکنولوژی صنعتی دارد که اگر صنعت پیشرفت نداشته باشد کشاورزی هم به پیشرفت نخواهد رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: جمع‌نگری باید جای بخشی‌نگری را بگیرد و برای توسعه استان باید وفاق به‌وجود آید.

حیدرپور با بیان اینکه زیرساخت‌های استان برای توسعه نیازمند توجه جدی مسؤولان است، گفت: پیشنهاد ما بر این است سه میلیارد دلار به مدت پنج سال برای توسعه زیرساخت‌های تولید، آبخیزداری، تجهیز و نوسازی، آببندان‌ها و سدها با توسعه همه‌جانبه در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: عوارضی که برای واردات محصولات کشاورزی وضع می‌شود برای مشوق تولید و صادرات محصولات کشاورزی در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/86035/ر40/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول