به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، مصیب امیری عصر امروز در آئین گشایش این جشنواره با بیان اینکه در آستانه ولادت نبی مکرم اسلام(ص) جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با هدف معرفی غذاهای محلی و سنتی در شیراز برگزار شد اظهار داشت: برپایی نمایشگاه غذاهای محلی، مسابقه آشپزی، انتخاب واحدهای پذیرایی و محلهای عرضه غذاهای برتر مهمترین محورهای این جشنواره است.
وی خاطرنشان کرد: نمایشهای آئینی، نشستهای علمی، نمایشگاه صنایعدستی مورداستفاده در تهیه و عرضه غذا از دیگر محورهای این جشنواره است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری فارس تصریح کرد: فارس با داشتن جاذبههای مختلف فرهنگی، تاریخی، طبیعی و گردشگری استانی است که بهعنوان منطقه هفت میزبان استانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و لرستان است.
امیری با اشاره به اینکه خوراک بخشی از فرهنگ و آئین ایران اسلامی بهعنوان یکی از جاذبههای جهانی همواره موردتوجه گردشگران داخلی و خارجی قرارگرفته است، افزود: خلاقیت، نوآوری در صنایعدستی، غذاهای محلی، سنتی و دیگر صنایع در این استان بستر را برای برگزاری چنین جشنوارههایی فراهم کرده است.
وی بیان داشت: این جشنواره از 25 تا 27 آذر ماه جاری با معرفی غذاهای چهار استان در شیراز سومین حرم اهلبیت (ع) برگزار شده است.
انتهای پیام/2448/ج20/