متین منتظمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه، اظهار داشت: درونمایه جنبشهای دانشجویی نگاه منتقدانه به ساختار، مدیریت و مسائل مختلف است، بنابراین باید مشکلها و چالشهای موجود در جامعه را دیده سپس آن را به مقامات و دستاندرکاران نشان دهند.
وی برگزاری آئین روز دانشجو در 16 آذر ماه امسال را مورد اشاره قرار داد و یادآوری کرد: در این دیدار جوانان با زبان شفاف و بیان رسا مسائل و دغدغههای مردم را مطرح کردند و مطالبات اقتصادی مردم را شرح دادند.
این فعال دانشجویی ضمن ابراز تاسف از اینکه جنبشهای دانشجویی با گروهک فرقان مقایسه میشوند، ادامه داد: در پیش گرفتن چنین رویهای به هیچ عنوان در شأن یک مقام و مسئول در حکومت دینی نیست، چرا که جنبشهای دانشجویی به معنای واقعی کلمه دلسوز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و انقلاب هستند.
دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه هر دولت برای اعتلای آرمانهای خود اهتمام میکند، اضافه کرد: بنابراین انتظاری که وجود دارد این است که مقامات و دولتمردان از ظرفیتهای موجود در نسل جوان به بهترین شکل استفاده کنند تا مسیر توسعه و رفع مشکلات هموار شود.
منتظمی با بیان اینکه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفتمان و چارچوب برای فعالیتهای مختلف تعریف کرده است، یادآوری کرد: براساس مسیر و چارچوب خودمان رو به جلو گام برمیداریم، بنابراین انتقادهای سازندهای نسبت به دولت هم صورت میگیرد.
این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: یک دانشجوی مومن، متعهد و انقلابی وقتی میخواهد در دانشگاه فعالیت کند مطالبات خود را در زمینههای مختلف مطرح میکند به طوری که هیچگونهای دغدغهای جز انقلاب و نظام ندارد پس باید به نظرات او بها داد چرا که به جایی، حزب و نهادی وصل نیست و از آن حقوق نمیگیرد که در موضعگیریهای او تاثیر بگذارد.
وی استفاده از ظرفیت رسانههای جمعی توسط دولت را خواستار شد و ادامه داد: رسانههای جمعی اعم از مطبوعات، رادیو و تلویزیون نیز قابلیتهای عمدهای دارند که میتوان از منتقدان و کارشناسان برای شنیدن نظراتشان دعوت به عمل آورد.
انتهای پیام/1023/1/و