گودرز باقریفرد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به بیان اینکه یکی از راههای محافظت از منابع طبیعی و اراضی ملی کاشت گیاه و به خصوص گیاهان دارویی است اظهار کرد: کاشت گونههای گیاهی دارویی کمک بزرگی به حفظ طبیعت میکند.
این مسؤول گفت: به همین منظور ادارهکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد این کار را با جدیت در دستور کار قرار داده است.
وی افزود: برای نمونه امسال کارهای خوبی در این حوزه انجام شده و به میزان بیش از دو هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت این گونه از گیاهان رفته است.
معاون منابع طبیعی استان به کشت انواع گیاهان دارویی اعم از آنغوزه و باریجه و گل محمدی و همچنین مورد و کلوس اشاره کرد و گفت: در مناطق مختلف استان از جمله در قسمتهایی از شهرستانهای چرام و کهگیلویه و در کاکان و تنگسرخ از توابع شهرستان بویراحمد این کار انجام میشود.
باقریفرد در ادامه اظهارات خود با بیان اینکه کاشت گیاهان دارویی علاوه بر مزیتهایی که برای طبیعت دارد به درآمدزایی و ایجاد اشتغال در استان کمک میکند افزود: درآمدزایی این کار از بسیاری شغلهای دیگر بیشتر است.
وی در همین خصوص با بیان این که درآمد کشت گیاهان دارویی در هر هکتار مبلغی برابر با 6 میلیون تومان خواهد بود افزود: این در حالی است که نسبت به سایر کشتها به میزان بسیار پایینی هزینه این کار میشود.
این مسؤول در منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد در همین خصوص با بیان اینکه کاشت گیاهان دارویی موجب حفاظت از منابع طبیعی و اراضی ملی میشود تصریح کرد: با کاشت این گونههای گیاهی شاهد خواهیم بود که دامها کمتر در مراتع رها میشوند و نوعی تعادل در خصوص مرتع و تعداد دام به وجود میآید.
انتهای پیام/30/2571